Мъже, родени в женски тела

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Те са успели, красиви и въобще могат да бъдат наречени мъже до последната подробност. С изключение на една – всички те са родени „затворени” в тела на жени. Прочетете историите им, за да разберете повече за тях.

Балиан Бушбаум Ивон Бушбаум се ражда през 1980, а 20 години по-късно вече е на върха на кариерата си като състезателка в категория овчарски скок и дори участва в Олимпиадата в Сидни. През 2007 тя обявява публично, че се отказва от спорта и разкрива, че повече не може да живее в това „чуждо тяло”. Малко след това се подлага на серия от терапии и операции за смяна на пола, за да се превърне днес в Балиан, когото виждате на снимката по-горе.

Бък Ейнджъл

Един от най-ярките символи на ЛГБТ обществото, Бък Ейнджъл някога е бил заключен в тялото на жена. Този период от живота му е бил изключително тежък и изпълнен с алкохол и наркотици, които му „помагат” временно да преглътне различността си. В един момент обаче Бък решава, че е крайно време да се подложи на сложната и тежка процедура по смяна на пола. Днес е щастливо женен и има собствена продуцентска компания.

Лорън Камерън

Той някога е бил тя. Освен това е фотограф и като такъв заснема всеки детайл от етапите на собствената си метаморфоза. Целта му – да покаже на нетранссексуалните колко сложен и дълъг е пътят към промяната.

Иън Харви

Днес, години след дългоочакваната и желана промяна, Иън е изключително успешен американски комедиен актьор и често използва като мотив в stand-up скечовете си именно своята собствена транссексуалност.

Лукас Силвейра

Той е роден като тя през 1979 година в Канада и става известен в световен мащаб като първия „открит” транссексуален член на популярна рок банда. Днес Иън е вокалист, китарист и композитор в групата The Clicks.

Роко Кайатос

По-известен с артистичния си псевдоним Katastrophe, Роко пък е популярен като първия открито транссексуален рапър в света.

Райън Салънс

Роден като Кимбърли Ан Салънс, днес Райън е адвокат, защитаващ правата на членовете на ЛГБТ обществото, а в допълнение обикала Щатите като лектор, за да разясни на хората що е то транссексуалност и какви промени са необходими в здравната система.

Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!