Дневен хороскоп за петък, 9 май 2014

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Какво са отредили звездите за представителите на различните зодии днес? Прочетете своя дневен хороскоп, за да бъдете подготвени за събитията и срещите, които ви очакват.

Овен Жените играят много важна роля в живота ви днес, така че чуйте какво имат да ви кажат те. Ако сами не започнете да си вършите работата, никой друг няма да го направи. Освен това околните ще вземат пример от вас и може да се окаже, че в определен момент всички бездействате. Не забравяйте задълженията си и помнете, че скоро ще бъдете добре възнаградени за всичките си усилия и старание, които полагате в момента.

Телец Имате огромното желание да прекарате вечерта у дома, а не навън сред хора. В това няма нищо лошо. Всичко вкъщи е наред и отношенията ви с близките или съквартирантите ви са чудесни. Дори и да прекарате времето си в чистене и готвене, ще се почувствате доста по-добре, отколкото ако сте на някое шумно място с прекалено много посетители. Тази вечер можете да си позволите да избягате далеч от баровете и дискотеките. Скоро ще влезете отново във форма и ще сте готови за действие.

Близнаци Усещате, че не можете да се пригодите лесно към променящата се среда. Не се влияйте толкова от чуждото мнение, а си дайте време, за да свикнете. Не всичко е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед. Време е да обърнете повече внимание на хаоса, който сте създали в графика си. Въпреки че твърде много неща ще ви разсейват, трябва да сте готови да овладеете положението. Имате неотложни задачи, които чакат да им обърнете внимание.

Рак Не споделяйте публично предположенията си, защото може да се окажете в доста неприятна ситуация, в която ще се срамувате от думите си. В крайна сметка всичко това може да се окаже наистина забавно,  но не бива да рискувате. Изпълнени сте с енергия. Покажете ентусиазма си пред шефовете и ще успеете да ги впечатлите. Може би най-сетне ще ви се доверят и ще ви позволят да започнете онзи страхотен проект, който толкова искате да реализирате.

Лъв Покажете, че сте страхотен и добър човек. Доброто ви отношение към околните ще ви спечели тяхното доверие и усмивки. Ако продължите в този дух, ще впечатлите доста хора. Може би именно някой от тях ще ви отправи интересно предложение, върху което трябва сериозно да помислите. Имате възможност да израснете в кариерата, но за целта трябва да смените работата си. Трябва да си изясните какво искате да правите със себе си и къде точно ви се работи.

ДеваДнес жените ще ви провокират по всевъзможни начини. Някоя от тях ще ви впечатли много и ще ви вдъхнови да правите неща, които са непривични за вас. С каквото и да се занимавате днес, опитайте се да се свържете с приятелите си. Някой от тях ще се нуждае от помощта ви. Дори и да не ви попита, този човек ще копнее за подкрепата и разбирането ви. Оставете всички скучни задачи и покажете, че сте истински приятел.

Везни Ще откриете още една причина да цените малките неща, стига да успеете да забавите темпото и да се насладите на деня си. Въпреки че графикът ви е пълен, няма да се съобразите с него и ще поемете в съвсем различна посока от планираната. В определен момент ситуацията може да излезе извън контрол, но приятелите ви ще успеят да ви помогнат да нормализирате всичко. Важното е да сте достатъчно гъвкави и да не се страхувате от новото и различното.

Скорпион Думите ви могат да бъдат много силни, така че бъдете внимателни какво точно казвате и как го казвате. Хората около вас ще се нуждаят от повече пространство, за да изразят себе си. Дайте им пълната свобода за действие и се заемете с индивидуални задачи. Ще ви бъде трудно да работите в екип, ето защо погледнете на личните си задължения като спасение. Потърсете нов подход към скучните неща и ще откриете, че дори и те могат да са забавни и лесни.

Стрелец Спомнете си какво сте сънували през нощта, защото именно в съня ви ще се крият отговорите на някои ваши съмнения. Може би това е знак, че трябва да поемете в съвсем различна посока и да обърнете гръб на нещо. Помислете добре преди да действате, защото може лесно да сгрешите. Не винаги е лесно знаците да бъдат разчетени правилно. Не се страхувайте от това, което ви е подготвило бъдещето.

Козирог Не приемайте всичко прекалено лично – това е единственият начин да избегнете конфликтите. Когато някой приятел или колега ви направи неприятна забележка, си спомнете, че той всъщност не иска да ви нарани, а е прекалено стресиран. Усмихнете се, отпуснете си и бъдете търпеливи. Малко по-късно същият този човек ще ви потърси сам, за да ви се извини и да ви обясни всичко. Покажете му, че сте широко скроени и всичко е наред.

Водолей Емоционалната ви връзка с някого търпи сериозни промени и усещате, че се отчуждавате от въпросния човек. Успокойте се, скоро тази личност ще навлезе отново в живота ви. Кога беше последният път, в който отидохте на тренировка? Време е да се вземете в ръце и да започнете да се грижите за здравето и външния си вид. Излезте от рутината на работата и потърсете начин да се разнообразите, но по начин, който ще ви бъде полезен.

Риби Няма нищо по-задоволяващо от идеята, че сте създали нещо ново. Възползвайте се от творческата си нагласа и действайте в тази насока. Музиката играе особено важна роля в живота ви в момента. Отидете на концерт или си потърсете някоя нова група, която да слушате. Може би ще откриете чара на стил, който до момента не ви е допадал. Обградете се с позитивно настроени хора и денят ви ще протече по възможно най-приятния начин.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!