Автомобилни Двигателни и Моторни Масла – Топ Цени в София

1
Добави коментар

Моторните масла благоприятстват за дългия живот на автомобилния двигател като намаляват триенето и износването. Те охлаждат мотора и изхвърлят излишно натрупаната топлинна енергия.  Това са само основните функции на маслото, а има още десетки, които вероятно всеки водач знае.

Освен всичко останало добрите моторни масла се грижат за хигиената на вашите двигатели и противодействат срещу различни атмосферни влияния. Предпазват от корозиране и още куп неща. За да получите всичко това е нужно да направите правилен избор на масло.

Как да изберете правилните автомобилни масла за вашите коли?

Евтините варианти на пазара не винаги са умно решение и поради тази причина ви препоръчваме да внимавате с избора си. Най-известните марки към днешна дата са Castrol, Total, Mobil 1, ELF и така нататък като всички те гарантират високо качество от компетентните производители.

В нашия електронен магазин за моторни масла, ще откриете всичко, за всички най-популярни смазочни продукти и то на отлични цени. При нас имате възможността да прочетете експлоатационните характеристики на маслата, както и да получите професионални съвети от експертите ни.

Ние ще помогнем да поръчате масло според марката и модела на леката кола, която управлявате и можете да бъдете сигурни в точността на преценката ни. Заявката за продукт става изключително лесно, а самата доставка се извършва чрез куриер.

Освен практични напътствия за избор и смяна на моторни масла, сме предложили и богата информация за всички гореизброени компании. Това е само малка част от офертите ни като пълния списък може да разгледате ако направите бърза регистрация нашата система.

В обобщение

Предлагаме над 10 марки двигателни масла за бензинови и дизелови двигатели, смазочни течности и материали като имаме амбицията да разширяваме продуктовата си гама с всяка следваща година. Отправяйте вашите въпроси на електронната ни поща или използвайки телефоните за контакт. Любезният ни екип ще работи за вас неуморно, така че не се колебайте, да ни се обадите при нужда.

Google+ Карта на изображенията