Гравиолата – природен убиец на раковите клетки

4
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Дървото Гравиола има 10 000 пъти по-силен ефект от химиотерапията.

Нещо повече. За разлика от химиотерапията, съединенията извлечени от дърветата Graviola selectivelyhunts убива само раковите клетки. Те не увреждат здравите клетки.

Невероятни противоракови свойства на дървото Graviola са били широко проучени преди години, така че защо не сме чували нищо за него?

Изследванията върху лечебните свойства на Гравиола са започнали от 1940 г., а през 1976 г. е открит неговия антираков ефект. Доказано е още тогава и са проведени 20 теста от Националния институт по рака (National Cancer Institute).

От компания работила върху него споделят: „Защото искахме да направим корпорация и да можем да възвърнем обратно парите си, похарчени за година за научните изследвания, като се опитахме да направим синтетичен вариант на лечебните антиракови вещества в растението.” Но не са успели.

След като доказано е толкова ефективно за лечение и унищожава раковите клетки, без да уврежда здравите клетки, би било най-редно да се вложат пари в натурална терапия с растението. Федералният закон в САЩ и Бразилия обаче изисква всяко нещо да се патентова, а природни продукти не могат да бъдат патентовани. 

Колко души са загинали напразно, докато производителите на лекарства са скрили тайната на чудотворното дърво Graviola заради млрд. долари печалба от продажбата на скъпоструващи лекарства?

Освен, че е антираково средство, Гравиола е широкоспектърен антимикробен агент за бактериални и гъбични инфекции, ефективен е срещу вътрешни паразити и червеи, понижава високото кръвно налягане и се използва при депресия, стрес и нарушения на нервната система.

Лечебните вещества в дървото ефективно могат да убиват злокачествени клетки на 12 вида рак, включително на дебелото черво, на гърдата, на простатата, на белия дроб и рак на панкреаса.

Научно доказано е, че съединенията му са до 10 000 пъти по-силни в забавяне на растежа на раковите клетки, отколкото Adriamycin, често използвано лекарство за химиотерапия.

Тук отново намираме намесата на някои конспиративни организации, които имат интерес да извличат печалби от лекарства, гмо, ваксини и други.

от

Нина Тодорова

10 май 2014, 16:27

Нина е главен редактор на Kulinaria.bg, изкусен майстор в кухнята и естет.
Обожава фотографията, любител е на автомобилите и високите скорости, най-вече Бъмбълбий.

Небето е лимитът. Полетите и скоковете от високо – изключително изживяване, скоковете в дълбоко – истинско предизвикателство.
Отхапаната ябълка е страст, особено гарнирана с шоколад и сладолед. Винаги може повече и още!