Индира танцува само с Графа

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Професионалната танцьорка Индира Касимова е лъв не само по зодия и държи да го доказва непрестанно. Участва в „Сървайвър“, тази година се пробва в „Къртицата“. Издържа ужилване на скорпион, червеи и хлебарки, пъплещи по тялото й, но не мина по греда на 28 метра височина. Напусна шоуто с гордо вдигната глава и сега от студиото коментира подвизите на бившите си съквартиранти.

Хората са преситени от фалш и пози. Когато видят нещо чисто, не могат да бъдат излъгани. Безкрайно съм щастлива, че ме оцениха такава, каквато съм, казва балерината. Тя се надява шоуто по ТВ7 да е трамплин за творческа крачка напред. „С 223 самостоятелни и клубни участия през миналата година доказах, че съм коректна, постоянна и търсена. А сега ще подхвана свой бизнес – школа за струговане на женското тяло чрез танци“, разкрива амбициите си Индира.

И макар че слага точка на кариерата си като танцьорка, ще продължи живите си участия с Графа, на чиято сцена се чувства пълноценен артист. Ще се снима и в клиповете му, за да ги направи атрактивни като досегашните „Невидим“, „Някой“, „А дано, ама надали“.

Графа я открива преди 5 години и я кани да танцува на концерта за връчването на музикалните награди на БГ Радио. „Не съм знаела, че излизането ми на тази сцена е било моят тест“, вълнува се и сега Индира. Оттогава семейство Ампови е идеал за нея.

Целият материал от ВЕРА КАМБЕРОВА и още много интересни истории четете само във „Вестник за семейството“

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти