Габриела Наплатанова – между семейния дом и работата (Вижте как живее)

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Габриела Наплатанова – между семейния дом и работата (Вижте как живее)

Габриела Наплатанова – между семейния дом и работата (Вижте как живее) 3.00/5 (60.00%) 2 votes

Габриела Наплатанова и Николай Русев са си устроили уютен дом, въпреки че рядко се задържат в него, те са все на пост

Габриела Наплатанова и половинката й Николай Русев обитават уютен дом! Военната репортерка и пилотът обожават спокойствието на своето жилище, но работата им не позволява да се задържат често в него. Те са все на пост, но са създали всички условия за своите деца. Вики и малкият Митко имат типичната детска стая. Вътре е пълно с кукли и… самолети. Наследниците на Габриела Наплатанова обожават всичко, свързано с небето. По примера на мама и тате те се радват на този вид играчки. Габи също признава, че е страстен фен на авиацията, която е повод да се срещнат и със съпруга си. Това се случило преди около 14 години на военния парад на Гергьовден.

Габриела Наплатова рядко остава у дома

Сега по празниците Габриела Наплатанова няма време, за да посреща гости, но разказва, че когато имат свободни дни, обичат да пътуват и да посещават летищата в различни държави. В техния дом всичко е обзаведено с вкус и няма кич или прекаляване. Кухнята е в светли цветове, а вляво от нея са разположени различни сувенири, които са любими на Габриела Наплатанова.

Звездата от бТВ посреща с усмивка всеки, който звънне на вратата й. Вътре веднага се набива на очи огромна снимка с военен самолет, в който лети самият Николай Русев. Габриела споделя с екипа на предаването Преди обед, че колекционира макети и фигури от страните, където е ходила покрай новинарството. И пази един много скъп камък от Афганистан. Вижте повече във видеото ТУК – ето го дома на Габриела Наплатанова!

Клюки.вс препоръчва и: