Stargate: Continuum / Старгейт: Континуум (2008)

1
Добави коментар

## Режисьор : Мартин Ууд

## В ролите : Ричард Дийн Андерсън, Бен Браудър, Аманда Тапинг, Кристофър Джъдж, Майкъл Шaнкс, Клаудия Блек, Бо Бриджис, Дон Дейвис

## Времетраене : 98 минути.

## Резюме : Докато СГ-1 присъства на екзекуцията на Баал, Тийл’к и Вала изчезват безследно. Баал е намерил начин да промени времевата линия, като е задигнал земния старгейт. По време на втората световна война вратата се пренася от Африка в Северна Америка с кораб. Баал атакува кораба и иска да го потопи, и познайте кой му се изрепчва насреща – капитанът на кораба а.к.а. дядото на Мичел! Сам, Даниъл и Мичел се оказват в алтернативен свят, който няма много общо с техния – дори и Джак. SGC не съществува, както и програмата. Докато се опитват да убедят властите какво се е случило, Баал пристига с голямата си Хатак флота, кралицата си Катеш (Вала) и първенеца си Тийл’к. Познато, а? Екипът трябва да намери старгейт и да оправи нещата.

Готиното е, че на нашите хора при пътуването през старгейт не им влияе промяната на времевата линия, те минават през портала и се озовават в замръзнал кораб, насред Арктика. Тук ще видим много стари лица, познати от сериала, както генерал Хамънд, така и Нирти, Хенри Хейс (президента на САЩ избран 2004 г.) и др. 

Stargate Continuum (2008) 1080p 5.1 BrRip x264 – Judas