Матернеа комплект „Цялостна грижа през бременността“

13
Добави коментар

Матернеа комплект „Цялостна грижа“ съдържа трите най-търсени продукта от серията: крем против стрии, охлаждащ гел за уморени крака и стягащ крем за гърди с 10% отстъпка и подарък брандирана кърпа с размери 50/70см.

 

Матернеа крем против стрии поддържа кожата еластична, хидратира и защитава в дълбочина. Запазва я гладка и мека. Подпомага регенерирането и избледняването на вече образуваните стрии.

 

Стягащият крем за гърди Матернеа ефективно повишава еластичността на кожата , защитава я от отпускане, подхранва и хидратира. Кожата става здрава, мека и гладка. Може да се използва и от кърмещи майки, но областта на зърната трябва да се измива добре преди кърмене на бебето.

 

Охлаждащият и успокояващ гел за крака Матернеа е идеалното решение при уморени и натежали крака, особено подходящ в последните месеци на бременността. Хидратира кожата, облекчава напрежението, намалява дискомфорта и дава усещане за лекота и свежест. С лек ментов аромат от натуралните масла.

 

Активни съставки:

 

Крем против стрии: Regestril™ , Бадемово масло, Витамин E, Витамин С, Масло от жожоба.

Стягащ крем за гърди: Биоактивен биотехнологичен комплекс Bio-Bustyl® , Екстракт от кигелия (Kigelia Africana), Дермохлорела.

Гел за крака: Див конски кестен, Урея , Frescolat®.

 

Начин на употреба:

 

Крем против стрии: нанасете с леки кръгови масажиращи движения по корема, седалището и бедрата два пъти дневно, сутрин и вечер, върху чиста и суха кожа.Препоръчва се използването на крема да започне още от първите месеци на бременността и да продължи поне месец след раждането, когато кожата бързо се свива.

Стягащ крем за гърди: нанесете сутрин и/или вечер, като масажирате кожата с кръгообразни движения от основата на гърдите към деколтето, разширявайки и към шията. Подходящ за употреба от първите месеци на бременността. Да се отмива от зоната на ареолите по време на кърмене.

Гел за крака: нанесете ежедневно върху чиста и подсушена кожа с нежни масажиращи движения, в посока от пръстите на краката към коленете. Повтаряйте, ако краката са прекалено натежали. Идеален е за масаж и отпускане на стъпалата.

Продуктите Матернеа са хипоалергенни, дерматологично тествани, гарантирано безопасени за бебето. С ултра-лек натурален аромат, без добавен парфюм. Попиват бързо без да оставят мазни следи по кожата.

Прочети още