Излезе първи трейлър на сериала „Константин“

13
Добави коментар

Разхайтен, саркастичен британец ще се бори със силите на злото

Помните ли онзи филм, където Киану Рийвс треби грозни демони с пушкало под формата на кръст? „Константин“, макар и сравнително интересен, често беше определян като пълен провал (особено ако питаме фенове на комикса Hellblazer, по който филмът е направен).

Сега проектът е възроден отново, този път под формата на сериал за NBC. Сериалът „Константин“ обещава да заложи повече на атмосферата от комикса.

Мат Райън, който ще се въплъти в ролята на британския вечно пушещ, бликащ от сарказъм екзорсист и борец срещу демони, Джон Константин.

Самият Джон Константин се описва като работохолик с екстравагантен външен вид, мърлява руса коса, безизразен хумор и носещ постоянно любимия си тренчкот. Той е изучавал тъмните изкуства още като тийнейджър, за да може да помага на обикновените хора при случай на свръхестествени проблеми. Когато дъщерята на негов близък приятел е преследвана от демони, Константин се намесва и се опитва да я спаси.

В сериала още ще вземат участие Луси Грифитс („Истинска кръв“), Харолд Периньо („Изгубени“) и Чарлс Халфорд („Истински детективи“).

Изпълнителни продуценти на пилотният епизод на „Константин“ са Даниел Сироун („Менталистът: Крадец на мисли“, „Декстър“) и Дейвид С. Гойер (поредиците на DC Comics за „Черния рицар“ и „Мъж от стомана“). Сценарият ще е дело на Даниел Сироун и Дейвид С. Гойер, а режисьор на епизода ще е Нийл Маршал („Игра на тронове“).

Ако искате да си спомните и самия филм по комикса „Хелблейзър“