Сватба в коралова гама » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Сватбеният сезон вече започна, затова ние продължаваме с нашите идеи за тържества подчинени на различна актуална цветна гама. Досега ви дадохме предложения за това как да подготвите сватба в цвета на 2014 година – Radiant orchid („Сияйна орхидея“), както и в нежната ментова тоналност.

Днес сме подбрали красиви кадри от различни сватби, в които водещият колорит е кораловото. Този наситен и топъл оттенък от цветната палитра е прекрасно решение, с което ще внесете романтика във вашия специален ден. Съчетава се чудесно с графичната гама, с розово, прасковено, шоколадово и дори с тюркоазено.

Кораловите акценти могат да присъстват под различна форма във вашата декорация и тематиката на тържеството: при поканите, покривките и салфетките, калъфите и панделите за столовете, воалите за украса, балоните, подаръците за гости, в облеклото, цветята, тортата и т.н.

Романтичната тоналност може да присъства в роклите на шаферките и кумата или в ризите на кумовете.  Кърпичка в коралово е чудесен цветен акцент за костюма на младоженеца.

Изборът за цветя в букета на булката, аранжировките за масите, колата и други декорации в тази гама е огромен. От класическите рози, които могат да се намерят в коралово-прасковени нюанси, до божури, далии, амарилис, еустома и други варианти, за които ще се посъветвате с вашия флорист.

автор: Делица Цонева