Слави Трифонов отново показа що за чудовище е! Разплака Крисия в ефир!!!

1
Добави коментар

Слави Трифонов отново показа що за чудовище е и как се държи отвратително с подчинените си!

За разлика от другите пъти, когато Слави унижава я Борката, я Годжи, я Ванката и целият Бенд публично, този път той не само засрами ,ами дори и разплака малката Крисия. Повод за сълзите на малкото ангелче беше именно изказването на Слави след нейното великолепно изпълнение на руската песен  „День победы”, която и бе възложена като задача да научи и да поздрави всички зрители на предаването по повод празника 9-ти май.

По време на изпълнението си Крисия малко се

Advertisement:

Advertisement:

запъна и забрави текста на песента, но като една истинска дама и професионална певица запази самообладание и завърши песента си. След края на „День победы” ,обаче, Слави вместо да окуражи Крисия , той я засрами пред цяла България като я попита какво се е случило и защо е забравила думичките на песента?! В този момент 9-годишното дете-чудо не се сдържа и сълзите бликнаха от очите ѝ. Очевидно Трифонов не се усети,че  нарани детето дълбоко като го засрами пред цяла България, но Евгени Димитров- Маестрото побърза да защити малката принцеса и обясни на

зрителите и публиката, че първоначално детето е трябвало да изпълни съвсем друга песен, но само три часа преди старта на предаването е получила нареждане  да изпее именно руската песен „День победы” и за това не е успяла да запомни целият текст на песента, както трябва. Или с две думи казано Слави пак си е променил мнението ,както винаги, и на практика детето не е имало достатъчно време да се подготви, а Дългия вместо да я оправдае и да се извини на нея и зрителите за  това ,че е разплакал девойката, той я направи за резил пред всички.

Много подла постъпка..Много..