Паранит / Paranit шампоан против въшки 200ml

1
Добави коментар

Паранит шампоан унищожава въшките и техните яйца само за 10 минути. 100% ефективен и лесен за употреба. С приятен аромат. Не съдържа инсектициди. 

Подходящ за:

Възрастни и деца над 2 години.

Начин на приложение:

1. Използвайте ситния гребен (Paranit), за да проверите щателно косата на всеки член от семейството за въшки. Проверете в корените на косата, зад ушите и по тила.

2. Нанесете достатъчно количество Паранит шампоан равномерно на суха коса. Масажирайте добре от корена към върха и оставете да подейства за 10 минути.

3. Измийте косата, като се уверите че сте изплакнали всичко.

4. Преди да изсушите косата, използвайте ситния (Paranit) гребен, за да отстраните въшките и яйцата. Разрешете влажната коса със ситния гребен. С цел да се избегне повторно опаразитяване, почистете гребена след всеки кичур.

5. Повторете процедурата след 7 дни.

Предупреждения:

Прочетете листовката внимателно преди започване на третирането. 

Паранит шампоан не трябва да се използва от лица, алергични съм някоя от съставките и деца под 2-годишна възраст.

 

Главовите въшки са проблем, с който родители, учители и възпитатели се срещат често. Те се срещат във всякакви социални обкръжения. Всеки може да има въшки, независимо от хигиената. Знае се, че те предпочитат чиста отколкото мръсна коса. Най-податливи са децата.

Какво предствавляват главовите въшки?

Главовите въшки са малки, безкрили насекоми, които живеят по главата и се хранят с човешка кръв. Те са прозрачни, но след като се нахранят се оцветяват в кафяво-червено. Женската главова въшка има продължителност на живота от 2 до 3 месеца като може да снесе до 10 яйца през нощта. От тези яйца след 8 дни се излюпват въшки.Въшките се предават при директен контакт и при използване на общи гребени, кърпи и шапки.

Как да познаем, че имаме въшки?

• Сърбеж на скалпа, обикновено най-силно зад ушите и по врата
• Усещане за „нещо движещо се в косата”
• Зачервени или пъпковидни разранявания по скалпа, получени при чесане
• Изпотяването на главата (обикновено при децата, когато играят) усилва сърбежа още повече.

Прочети още