Още любопитни факти за секса :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Има доста интересни факти, свързани със секса. Колкото и да се пише за тях, винаги ще има какво ново да се каже. Ето я поредната доза любопитни подробности, която ще ви е интересно да научите:
Наскоро направено проучване показва, че 62% от жените, които имат висше образование, рядко стигат до оргазъм. 70% от по-ниско образованите дами нямат този проблем.
86% от представителите на силния пол изпитват най-голямо удоволствие от секса, ако половинката им е с по-малък коефициент на интелигентност от тях. При жените нещата седят точно обратното – те правят по-хубав секс с мъже, които са по-умни от тях.
Мъжете бързо разбират кои жени достигат лесно до оргазъм. Учени направили експеримент с участието на 100 мъже. Те трябвало да оценят по десетобалната система външния вид и характера на 50 дами. Учените казали на доброволците, че 50% от жените стигат до оргазъм, а останалите не могат. Резултатът е доста интересен – жените, които почти всеки път „свършват“ са оценени 3 пъти по-високо от останалите.
Представителките на нежния пол, които имат проблем с достигането на оргазъм, трябва да се стараят краката им да бъдат топли по време на секс. Учените установили, че температурата на краката оказва влияние върху настроението на жените. Затова се старайте да ви е топло, дори да трябва да носите чорапки по време на секс. Да, не е особено еротично, но пък ще ви помогне да достигнете до оргазъм.
Дамите, които „свършват“ почти всеки път, когато правят секс, спят добре и имат по-богат речник от думи. Също така се тревожат по-рядко и се усмихват 2.5 пъти по-често от останалите жени.

14-05-2014 г. 14:09 ч. | прочетено: 257, коментари: 0 |