Как да се справим с досадните тестове на жените

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Сигурно сте забелязали, че в безброй много случаи, когато започнете отношения с някоя жена, тя започва да ви подлага на хиляди и различни тестове, за да може да ви проучи и опознае по-добре.

Най-често ги наричаме „тъпанарските“ тестове. Те се правят от жените по цял свят с цел да разкарат от себе си слабите и недостойни мъже. Както вече знаем, жените обожават да си играят игрички и това е един начин да разграничат смешника, чието тоалетно пате ще клюмне безславно в приятелската зона, от този, който ще получи много приятна обиколка на най-впечатляващите места от нейното тяло.

В тази статия ще илюстрираме най- общите тестове, на които ни поставят жените, техните разсъждения и обяснения за това как да се справите с тях като професионалист.

Ти сваляч ли си, защото ми приличаш на такъв?

Какво цели да открие с това: Ако не сте разбрали досега, жените не харесват свалячите… или поне така си мислят. При всички случаи, зададен по този начин, въпросът ще позволи на момичето да разбере що за човек сте, което пък по-късно ще помогне за това дали си заслужава да се обвързва емоционално с вас.

Как да го изиграем като професионалист: Просто отговорете: „Опитвам се да се срещам с нови хора, когато съм необвързан, как иначе ще си намеря приятелка?“

С колко жени си спал?

Този въпрос е стар като света и е неостаряваща класика, но преди да стигнем до обяснението му, искаме да кажем, че и много мъже също проявяват интерес към бройката на момичето, с което са. Ако изобщо някога се надявате да бъдете с дадено момиче, се опитайте да избягвате задаването на този въпрос. Ако сте момче, което чете този материал, и сте под 25 години, отговорете с 1 или 2. Ако сте над 25, отговорете с най-много 5.

Какво цели да открие с това: Много повече неща, отколкото си дават сметка. Тя си мисли, че иска да знае дали сте играч или не, а огромната бройка ще ви закопае дълбоко в недрата на ада. Но в същото време жената иска да открие и дали има порядъчна бройка жени, което пък значи, че сте желан от другите и затова може да гледа на вас като на потенциален спътник. Забавно е как работи преселекцията, дори на подсъзнателно ниво.

Как да го изиграем като професионалист: Без значение от истинската бройка, отговорете с порядъчна цифра между 7 и 12 в зависимост от възрастта си. Можете да го играете и мистериозен и да отговорите, че не си водите бройка. Каквото и да отговорите, го направете да изглежда истинско. И накрая, ако решите да изкарате бонус точки за чувство за хумор, отговорете, че сте девствен и се пазите за първата брачна нощ. Тя очевидно няма да ви повярва, но е забавен начин да се избегне въпросът.

Thinkstock/Guliver

Защо говориш с мен?

Какво цели да открие с този въпрос: Ако ви попита това, вероятно е от този тип момичета, които постоянно са обект на свалки от различни мъже, които в повечето случаи са абсолютни кретени. Тества ви, за да разбере дали и вие сте като тях. Трябва да се разграничите от тази група.

Как да го изиграем като професионалист: Средностатистическият мъж ще отговори: „…защото изглеждаш великолепно!“. Трябва да бъдете по-различен! Погледнете право в нейните очи и кажете, че изглежда наистина интересна и че сте искал да проверите дали наистина видът отговаря на нейната същност.

Не си давам номера на непознати!

Какво иска да постигне с това? Играе го недостъпна.

Как да го изиграем като професионалист? Тя просто ви тества, за да види дали ще се откажете лесно. Бъдете малко по-настоятелен и се опитайте да изградите малко повече разбирателство. Добрите играчи обикновено го изиграват по следния начин: започвате да се шегувате или изтъквате неща, които вие сте казал на нея или тя е казала на вас преди и така я докарвате до заключението, че не може да бъдете непознати щом знаете толкова неща един за друг.

Ако не знаете абсолютно нищо за момичето и тя не знае нищо за вас, значи вече сте се провалили, защото сте поискали нейния номер твърде рано.

Дай ми номера си и аз ще ти се обадя!

Какво иска да постигне с това: Още една неостаряваща класика, която доказва написаното по-горе, че тя няма да ви даде номера си, ако няма достатъчно разговор и разбирателство между вас. Дори и да ви даде някакъв номер, можете да си заложите задника, че той не е истински. Ако ви казва това, може би ви харесва, но иска от вас да се потрудите малко повече.

Как да го изиграем като професионалист? Поговорете още малко и се опитайте да я накарате да ви харесва, което ще даде допълнителна мотивация да ви даде номера си. Когато мислите, че сте го постигнали, можете да кажете: „Ок, трябва да тръгвам (или нещо подобно). Какво ще кажеш да ми дадеш номера си и ще ти звънна сега, за да имаш номера и ще ти пиша утре (или когато и да е, важното е да е конкретен ден).

Финални мисли:

Не реагирайте емоционално: Каквото и да правите, не се сривайте пред нея, защото това ще унищожи всичките ви шансове. Ако нещата не се получават, по-добре си тръгнете. Винаги е по-добре да си тръгнеш с достойнство, отколкото да си тръгнеш след емоционален срив.

Не бъдете отчаян и нуждаещ се: Ако отговаряте на всеки въпрос, ако я оставяте да контролира нещата, ако я оставите да ви будалка до края, само ще покажете колко отчаян и нуждаещ се сте и ще направите всичко, за да влезете в нейните гащи. Трябва вие да държите контрола на случващото се и да я държите на ръба. Така тя ще бъде смаяна, че най-накрая е открила мъж, който да я постави на нейното място.

Винаги избягвайте неудобните въпроси или използвайте чувство за хумор: Никога не отговаряйте директно на нейните въпроси, защото това ще постави нея в ситуацията да контролира положението. Ако ви хване неподготвен, направете пауза, обмислете отговора си и тогава го кажете.

За съжаление тези тестове съществуват и се използват още от времето, когато първата „пещернячка“ е излязла и е била поканена в пещерата на някой „пещерняк“. Е, може би не чак оттогава, но идеята е, че жените винаги са използвали тези и подобни тестове, за да държат настрана слабите мъже. Най-силните оръжия, които ще имате срещу такива игрички, са практика, опит и голяма доза съобразителност.