Коцето се натиска на Райна

19
Добави коментар
bobyd
bobyd

Според клюката, която се носи от няколко месеца в медийното пространство, фолк дуета Райна и Константин вече не делят една постеля и всеки е тръгнал по своя път.

Като основна причина за тяхната раздяла се тиражират няколко версии, като най- правдоподобно звучат тези, в които се споменава, че Райна е решила да сложи край на техните взаимоотношения, тъй като й писнало да търпи постоянните изцепки на половинката си.

Както е добре известно, Коцето често злоупотребява с алкохол и упойващи вещества, в следствие на което се отдава на всевъзможни флиртове и ласки  с напористи фенки.

На по- наблюдателнети фенове им направи впечатление, че Коцето не може да прежали доскорошното си гадже и се стреми всячески да й се натиска и да я впечатли. 

На петия концерт от националното турне „Планета Дерби 2009“ във Варна, гост на промоцията организирана от „Дерби“ бе не кой да е, а „пилето“ от Сандански- Райна, която типично в свой стил – с много танци и темперамент- нажежи емоциите до краен предел.

Коцето „точеше лиги“ по бившата си изгора  и прилагаше всевъзможни номера, за да я впечатли, с тайната надежда тя да го прибере обратно.

„Засега Райна се прави на недостъпна, но най- вероятно ще го измъчи малко и после пак ще заживее с него“- се чу коментар сред феновете на звездната двойка.