Качествени ремонти на перални, печки и телевизори в София в края на седмицата и дали да закупим пералня с предно или горно…

98
Добави коментар

Събота е натоварен ден за майстори като мен, които се занимават с ремонт на перални, печки или телевизори по домовете в София. Събота и неделя са всичко останало освен почивни дни – някои собственици на повредена битова техника ангажират час за диагностика и ремонт ощепрез седмицата, защото повечето хора не са на работа през уикенда и могат да си позволят да останат у дома, за да бъдат посетени от техник.

Приготвям се – чантата с инструменти, дрехи, съобразени с променливото майско време, глътки кафе съвсем набързо, диагонален преглед на новините в нета, малко котешки глезотийки допълват сутрешната картина. Не броя настойчивите позвънявания на вратата преди 8 от съседка на достолепна възраст, на която й хрумнало, че точно в този ранен момент иска да й бъде поправено нещо си.

Минути преди да тръгна към първия за деня ремонт на перална машина решавам да пусна малко интересни факти за пералните.

Знаете ли, че първите електрически перални са създадени през 1908 година?

Смята се, че пералните с предно зареждане са по-добри и изпират дрехите по-хубаво от тези с горно зареждане.

Отличен и евтин метод за почистване на пералните с подръчни средства (особено при наличие на неприятна миризма) е да сложите две чаши бял оцет и да пуснете електроуреда на по-кратък работен цикъл, като не добавяте препарати и дрехи.

Една малка хитринка – циповете, освен че могат да повредят по-деликатните дрехи, могат да се заклинят в барабана на пералнята. Някои дори са на мнение, че циповете могат да доведат до счупване на люка на пералнята. Препоръчва се дрехите  с ципове да бъдат напълно закопчани преди да се включи пералнята. Вече обясних защо.

Време е да тръгвам, а на всички вас пожелавам една чудесна събота!

====

 

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

 

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.

 

http://lxpress.blogspot.com/

http://lxpress2.wordpress.com/

 

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

 

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

 

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

 

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.