Америка Ферера предизвика хаос в Кан, нападна я журналист

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Америка Ферера предизвика хаос в Кан, нападна я журналист

Америка Ферера предизвика хаос в Кан, нападна я журналист 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Америка Ферера предизвика хаос в Кан, вмъкнаха се под роклята й

Америка Ферера /America Ferrera/ предизвика хаос в Кан

Америка Ферера /America Ferrera/ предизвика грандиозен скандал в Кан. Звездата от „Грозната Бети“ стана жертва на неочаквана атака, след като украинец се опита да се намърда под роклята й.

Здравей, как си приятелко!

Украинският журналист Виталй Седюк, който от доста време е популярен с ексцентричните си изцепки и този път не изневери на себе си. Репортерът, който накара Уил Смит да го зашлеви миналата година, сега се опита да се напъха под роклята на Америка Ферера, пише „Дейли мейл“.

Звездата от „Грозната Бети“, тъкмо позираше за снимка с Кейт Бланшет и други свои колеги, по време на премиерата на филма „Как да си дресираш дракон 2“, когато знаменития шегаджия прескочи охраната и се намърда под полите на актрисата. Фотографите разбира се, побързаха да заснемат куриозния момент.

И докато на публиката й беше доста забавно, шоуто никак не се хареса на Америка Ферера и Кейт Бланшет. Двете поискаха охраната веднага да изведе натрапника, преди да е направил още поразии.

Нахален журналист се вмъкна под полата на актрисата, докато позираше за снимки

5 любими гафа на Виталий Седюк

Витайли Седюк не за първи път напада звезди по подобен начин. Ексцентричният журналист обаче за първи път се навира под полата на някоя звезда, както направи с Америка Ферера /America Ferrera/.

Миналата година той принуди Уил Смит да го зашлеви, а през 2013 изскочи на сцената пред изумената Джей Ло, докато Адел получаваше наградата си „Грами“.

На SAG наградите пък успя да се забие в Брадли Купър. Подобна снимка за спомен има и Лео ди Каприо, който определено не иска да си припомня неудобния момент.

 

Клюки.вс препоръчва и: