Апартаменти под наем в Слънчев Бряг от комплекс Елит 2

0
Добави коментар
elit2hotel
elit2hotel

Апартамент под наем е перфектният избор за настаняване, когато става дума за почивка в Слънчев Бряг. Комбинацията от чудесни условия, атрактивни цени и приятна атмосфера, създават удобствата на собствен дом и уюта, който обичате. Възможностите, които предлагат хотелските ни апартаменти, винаги надминават очакванията на клиентите ни. Затова не губете време и си резервирайте апартамент!

Информация за апартаментите под наем в Комплекс Елит 2

Комплекс Елит 2 се състои от седем блока с различен по вид и размер апартаменти. В сърцето на комплекса има изградени три басейна за деца и възрастни, атрактивна водна пързалка и модерен панорамен мост. Всички наши гости могат да се настанят по желание в Студио, едностаен апартамент, двустаен апартамент ( хотелски апартаменти ). Всеки един от нашите апартаменти е напълно обзаведен с климатик, кабелна телевизия, хладилник, оборудвана кухня с прибори за хранене и всичко необходимо, за да се чувствате уютно. Гостите могат да се насладят на открития ресторант, воден бар, да похапнат пица, дюнер или да закупят желаните стоки от нашия минимаркет. Посетете нашата галерия със снимки на апартаментите, които предлагаме.

Целият комплекс се охранява денонощно от охрана с пропусквателен режим. Разполагаме с вътрешен платен и външен безплатен паркинг.

Комплекс Елит 2 се намира само на 30 км. от международното летище в град Бургас и съвсем близо до историческия град Несебър. Разположен на тихо място в Слънчев Бряг и същевременно централизираната зона „зад станцията на Министерски съвет“. Можете да намерите комплекса като разгледате картата на Слънчев бряг

Условията и качеството на услугите, които предлагаме съответстват на изискванията на клиента и затова сме желания партньор за почивка в Слънчев Бряг.

Слънчев Бряг е дестинация с висока посещаемост и динамика на живот. Комплекс Елит 2 се намира на пет минути от хитовият плаж Cacao Beach, където може да се насладите на близостта на природата, дългата и равна плажна ивица, тихото и спокойно море. Денонощният живот в Слънчев Бряг не спира през целия летен сезон. Най-хитовите дискотеки и нощни клубове като Cacao, Briliantin и Badroom Beach ще се погрижат за Вашето настроение, организирайки най-лудите партита и купони.

Запомнящо ще се изнижат дните.

Предлагаме удобство, комфорт, качествено обслужване и чудесни моменти!
Обадете ни се! Пишете ни!