ДАИ във Враца има нов началник :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин новини

0
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Регионална дирекция „Автомобилна администрация“ във Враца ще бъде с нов шеф, научи tribali.info. Психологът Николай Любенов Аврамски се пребори за поста. В началото на юни той ще бъде официално назначен, а 27 май е крайният срок, в който трябва да подаде документите си в изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ в София. Николай Аврамски е с близо 15-годишен трудов стаж като психолог във врачанската автомобилна инспекция. В момента работи в психолаборатория.
До поемането на поста временно изпълняващ длъжността директор на автомобилната инспекция е Жорж Георгиев.
Конкурсът за директор в регионалната дирекция „Автомобилна администрация” във Враца се проведе през април тази година. 4-мата кандидати за шефското място – Николай Аврамски, Станислав Ненков, Николай Вълков и Валери Пенчев, трябваше да се явят на тест и интервю. Те бяха оценявани от комисия от столичната автомобилна администрация. Тя не допусна до втория етап от надпреварата – интервюто, Станислав Ненков и Валери Пенчев. Най-висок резултат е постигнал Николай Аврамски – 4.71 точки, докато опонентът му Николай Вълков от отдел „Анализ и превенция на риска” в изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ в София има 4.40 точки.
 

19-05-2014 г. 10:56 ч. | прочетено: 2201, коментари: 3 |