Голяма драма! Селена Гомез направи спонтанен аборт заради Бийбър!

13
Добави коментар

Селена Гомез изплака най-голямата си мъка пред феновете!

Самата Селена Гомез разкри пред феновете си, че я е сполетяло най-голямото нещастие в живота ѝ до сега  и разплака всичките си фенове с откровенията, които направи. Пред почитателите си Гомез сподели, че е изгубила нероденото си дете от Джъстин Бийбър.

Оказа се, че уникалната Селена е чакала бебе от дългогодишния си приятел Джъстин. По нейни думи тя е искала да задържи бебето, нищо че е толкова млада все още. Според нея това било Божи знак, че именно той е мъжът на живота ѝ и трябва да остане с него завинаги.

Advertisement:

Advertisement:

Въпреки, че родителите на Гомез се опитвали на няколко пъти да я разубедят, защото тя е твърде млада ,те така и не успели, и Селена решила категорично, че ще роди бебето. Очаквала подкрепа единствено от семейството на половинката си, защото самата майка на Джъстин го е родила едва на 16-годишна възраст. Певеца,обаче, не бил на същото мнение като на Селена.

Всъщност Бийбър бил категорично против Гомез да запази бебето, защото били твърде млади все още. Той искал да си изживее пълноценно тийнейджърските години и съвсем не му било до това да дундурка бебе по цели дни и нощи. В

последствие двамата млади започнали да се карат, и то доста често, а малко след поредния скандал Селена пометната.

След тази ужасна трагедия, която сполетяла холивудската звезда, тя потънала в мъка и решила да съобщи трагичната новина на феновете си. Те ,пък, от своя страна обвиники категорично Джъстин и го нарекли убиец на бебета.

Интересен факт е ,обаче, че лично ПР-ът на Гомез съобщи по-късно, че певицата никога не е била бременна, нито че е абортирала, което е в тотално противоречие на думите ,казани от самата Селена. Коя от двете версии е вярна, обаче, на този етап не се знае.