Най-лесната и ефикасна рецепта за пречистване на кръвта с хрян

1
Добави коментар
blues_woman
blues_woman

Най-лесната и ефикасна рецепта за пречистване на кръвта с хрян

admin
14 август 2013

Природните методи може да ни помогнат много за различни заболявания и състояния, при които невинаги традиционните лекарства помагат. А и понякога е по-добре да се доверим на нежната сила на природата, отколкото да се тровим със синтетични лекарства.

 

Понякога именно натровен с такива лекарства, организма ни има нужда да се прочисти, да си даде малко почивка от отровите, които го атакуват ежедневно. Това може да стане отново с билки и различни смеси от него, настойки и др. Единствено трябва да имаме търпение, защото билковите илачи не действат така бързо, както ни се иска. Но за сметка на това са много по-трайни и сигурни.

Ето едно ефикасно лекарство, което ще приготвите лесно и бързо, и може да прилагате дълго време, за да изчистите напълно организма от шлаките и токсините. Единствено ви трябва един корен от хрян около 10 см, който се настъргва и след това се смесва с 1 с.л. мед, 3 – 4 обелени и счукани ябълки и 100 гр. чисто домашно вино.

Така получената средно гъста смес се намазва на филийка хляб и се хапва като закуска, на гладно. Дозата стига за два дни. Яде се само сутрин. След това може да си направите още веднъж от лека и да направите почивка.

Болиме.нет препоръчва и: