ТАКСИ 1 – ТАКСИМЕТРОВА КОМПАНИЯ ПЛОВДИВ – – Такси – таксиметрови услуги за превоз на пътници – таксиметрови фирми с…

11
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Такси 1 – Таксито на Пловдив

НОВ кратък номер: *1912

Такси 1 е таксиметрова компания в Пловдив с традиции в пътническите превози. Разполага с леки, лекотоварни и товарни таксиметрови автомобили. Компания Такси 1 ООД извършва таксиметрови услуги, автомонтьорска дейност, Годишни Технически Прегледи, продажба и монтаж на автомобилни гуми.

Такси 1 – Пловдив разполага със собствена база и модерен диспечерски център. Работи изключително с нови автомобили и се стреми да създаде удобно и безопасно пътуване на своите Клиенти.

Такси 1 е единствената таксиметрова компания в Пловдив, в която пътническите таксиметрови автомобили се контролират чрез GPS система. Изградената система осигурява невъзможност за изкуствено повишаване на сумата на таксиметровия апарат, т.е. Такси 1 ГАРАНТИРА своята актуална тарифа за превоз на пътници. Този специален контрол позволява в случай на нужда да се докаже реалния таксиметров маршрут, по дати и часове, с година назад. Освен това, чрез тази система, при получаване на поръчка се намира най-близкия свободен автомобил и се изпраща на адреса, а движението му се наблюдава и записва в диспечерския център. По този начин се подсигурява възможно най-бързото обслужване на Клиентите и се затвърждават лидерските позиции на Такси 1 в таксиметровите превози. Това прави таксиметровата компания предпочитан партньор за хотели, заведения, частни фирми и лица.

Такси 1 предлага обслужване на корпоративни клиенти на преференциални условия. Фирмата има сключени договори за преференциално обслужване на редица големи компании, търговски вериги, хотели, ресторанти, дневни и нощни клубове, дискотеки и други.

Ако сте фирма и сключите с Такси 1 Договор за абонаментен таксиметров превоз – получавате едномесечен кредит в размер на Вашия разход за транспорт.

В Такси 1 могат да Ви предложат и предварително фиксирани цени за обичайни курсове, например: до и от аерогара София, аерогара Крумово и други маршрути.
Приема следния начин на плащане:
– Такси 1 ще изработи книжки с номерирани ваучери. Дизайнът, броят на копията в една книжка и реквизитите за попълване са според Вашите нужди и желание. Цената за отпечатване на една книжка с ваучери за сметка на Такси 1 ООД.
При извършване на таксиметрова услуга Вашият служител трябва само да впише името си и сумата, посочена на таксиметровия апарат, след което да скъса първия екземпляр от ваучера и да го даде на таксиметровия шофьор. Вторият екземпляр остава на кочана за Вашето счетоводство. Всяко първо число на месеца Такси 1 ще Ви издава данъчна фактура. В петдневен срок след получаване на фактурата Вие превеждате сумата по предоставената банкова сметка.

Такси 1 изпълнява поръчки дринк енд драйв – безопасно и комфортно прибиране за Вас и Вашия автомобил. Трябва само да позвъните на един от посочените телефони и да направите заявка.
Пътуване извън Пловдив се заплаща само в едната посока
Такси 1 ООД разполага и отдава рекламни площи по своите автомобили

Пиаци на Такси 1
– Автогара Север
– Автогара Родопи
– Пред Търговски център Гранд на ул. Капитан Райчо
– Нощем ще ни намерите пред Клуб Хистерия – на ул. Христо Ботев 84

– Такси 1 обслужва летище Пловдив 24 часа в денонощието!

Позвъни и поръчай такси от Такси 1!