Кобрата и Владимир Кличко се засякоха на неочаквано място!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Кобрата и Владимир Кличко се засякоха на неочаквано място!

Кобрата и Владимир Кличко се засякоха на неочаквано място! 5.00/5 (100.00%) 2 votes

Владимир Кличко все се опитва да избегне Кобрата, пък двамата се оказаха неочаквано на едно и също място – вижте къде!

Владимир Кличко все се опитва да бяга на Кубрат Пулев – Кобрата, пък двамата изненадващо се оказаха на едно и също място! Колкото и да е странно, освен бокса, и българската звезда, и украинският страхливец имат друга обща страст – футбола.

Така Кобрата и по-малкият от двамата братя Кличко бяха на метри един от друг на финала за Купата на Германия между Борусия (Д) и Байерн (М). Кубрат Пулев изгледа срещата в компанията на брат си Тервел, като двамата качиха снимка, на която са на високите редове по средата на един от централните сектори. Кличко пък позира сам, с червено-бяло шалче, малко по-встрани от идеалния център на сектора. Не се знае дали двамата потенциални съперници са се видяли на спортното съоражение, но със сигурност надали Владимир Кличко би се зарадвал да види българският боксьор дори на такова мероприятие.

Кубрат Пулев – Кобрата и Владимир Кличко бяха много близо един до друг на финала за Купата на Германия

Укриенецът продължава да блъфира и да увърта битката за пояса на IBF, която централата го задължи да проведе. Очевидно Владимир има други намерения – да обедини поясите, като по този начин се даде предимство на общата защита пред мача с Кубрат Пулев. Идеята на по-малкият Кличко, който държи 3 пояса, е да се бие с Бърмейн Стивърн, шампион на WBC. Срещата пък е запланувана за 6 септември в Хамбург – точно в деня и мястото, когато и където трябваше да е битката с Кубрат Пулев. Мениджърът на Кличко Бернд Бьонте пък бе още по-уверен, че мач с 33-годишния българин няма да има, като на този етап действията били съсредоточени за разбирателство с щаба на Стивърн.

Владимир Кличко подкрепяше победителите от Байерн (М)

Засада.бг препоръчва и: