Новите бутонки на Валери Божинов! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Новите бутонки на Валери Божинов! (СНИМКИ)

Новите бутонки на Валери Божинов! (СНИМКИ) 3.67/5 (73.33%) 3 votes

Новите бутонки на Валери Божинов – лявата е в небесносиньо, а дясната – розова: вижте с какво ще играе звездата на Левски срещу Лацио! (СНИМКИ)

 Новите бутонки на Валери Божинов ще изгреят на хоризонта в мача на Левски срещу Лацио утре!

Голямата звезда на „сините“ вероятно ще бъде първият професионален футболист в България, който ще рита с чифт чепици в различни цветове. Бившият играч на Парма, Ювентус, Лече и Манчестър Сити е получил като подарък от „Пума“ бутонки от серията „ЕвоПауър“. Интересното при тях е, че освен традиционното спомогане на серията за по-висока скорост, всяка от двете бутонки има различен цвят. Лявата е в небесносиньо, докато дясната – в розово. Zasada.bg ви припомня, че тази серия бутонки се ползва най-вече от нападателите и от хората, които притежават повече бързина, най-често флангови играчи.

Валери Божинов позира с новите си бутонки. Сн. „Спортал“

Валери Божинов показа на колегите си и на фотографите новата придобивка, като ще я пробва на днешната тренировка на Левски. „Сините“ играят мач с Лацио по случай 100-годишния юбилей на клуба, като освен Валери Божинов, на терена ще има още куп любимци на феновете на един от най-успешните наши клубове. Надали обаче друг ще има толкова интересна част от екипировката си.

Zasada.bg снимки какво представляват новите бутонки на Валери Божинов:

 

Засада.бг препоръчва и: