ТУ СЛИМ / 2 SLIM LIFE NUTRITION / 300МЛ ЛАЙФ НУТРИШЪН

1
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

Най-работещата комбинация за отслабване, създадена от Природата. Уникален продукт с 3 компонента,всеки от които по отделно е доказал своя ефект. Но събрани заедно, се получава уникален и супер мощен продукт, с помощта на който ще се сдобиете с мечтаната фигура.

Защо 2SLIM работи толкова добре?

1. Изгаря натрупаните мазнини. Това автоматично означава по-стройна фигура,но и по-бърз метаболизъм! Правилната обмяна на веществата е основна предпоставка за слабата фигура.

2. Увеличава чистата мускулна тъкан. Хората на които „нищо не им се лепи“ са с жилаво тяло. Това е така, защото колкото повече мускулна тъкан има едно тяло, толкова повече калории изгаря!

3. Първите 2 действия са причина за един много важен факт при отслабването с 2SLIM. За разлика от драстичните диети, при които свалянето на килограми всъщност идва от губене на мускулна маса и вода, тук се топят мазнините! Или с други думи – изчезва това, което трябва да изчезне. Ще забележите, че докато пиете 2SLIM, вие отслабвате най-вече в проблемните си зони,там където е нужно, например корема и дупето!

4. Изхвърля токсините от тялото. Организъм, който има натрупани токсини и хубав силует са две несъвместими неща. Дори слабата жена, ако има натрупани токсини, те веднага образуват целулит. Отделно от това, токсините са изключително вредни за здравето ни.

5. 2SLIM се приема по специална схема, включваща подготвителен и същински период, през които теглото се редуцира. И период за задържане на постигнатото тегло, който е препоръчителен. Това прави отслабването  здравословно. И най-вече – без йо-йо ефект!

6. Не е нужно да гладувате. Дори напротив – храненията са на често по 4-5 пъти на ден през 3 часа, но в умерени количества и с качествени храни. За да постигнете забележителни резултати се препоръчва избягване на тестени, пържени, прекалено солени и сладки храни. Наблягайте на сезонни зеленчуци и плодове, леки ястия, риба, чисто месо, варен ориз и картофи, грах, обезмаслени млека и сирена, варени яйца и др. 

Какво съдържа 2SLIM ?

Tonalin® CLA (конюнгирана линолова киселина). Тази съставка подпомага отслабването по два начина:

1) КЛА (конюнгирана лонолова киселина) увеличава чистата мускулна тъкан и така вие отслабвате напълно естествено. Увеличената мускулна тъкан автоматично изгаря повече калории от мастната тъкан, като в резултат на това се повишава и метаболизма на тялото. По този начин тялото отслабва на точните места, тъй като се намалява количеството на мазнините, а не само на водата.

2) Svetol® Екстракт от зелено кафе, произведен от Naturex, Франция. Той подобрява способността на организма да изгаря мазнините, както и уникалната му способност да предотвратява гликогенолизата (разграждането на гликогена) и усвояването на глюкозата. В допълнение Svetol® е мощен антиоксидант.

3) Life Nutrition® Екстракт от Мурсалски чай. Екстрактът хармонизира обменните процеси в организма на ниво клетка. Той е мощен антиоксидант, който  кара клетките в организма да се свиват и отпускат. По този начин те се изчистват от натрупаните в тях токсини, а чрез диуретичното му действие, тези токсини бързо се изхвърлят от тялото.

Как да приемате 2SLIM?

Етап I. Продължителността на този етап е 10 дни. 2SLIM се приема 3 пъти дневно по 10 ml (сутрин, обед и вечер) преди хранене.

Етап 2. Продължителността на този етап е 15 дни, като приемате 2SLIM два пъти дневно (сутрин и вечер) преди храна. Етапът може да бъде повторен за още един период от 15 дни, ако имате по-голямо наднормено тегло.

Етап 3. / по желание/ Продължителността на този етап е 30 дни, като приемате 2SLIM по 10 ml веднъж дневно преди ядене. Вие вече сте по-уверена и видимо по-слаба. През този период организма се приспособява към актуалното ви тегло и приема на 2SLIM му позволява това да става много по-плавно и безболезнено за него. Съветът на специалистите е и този етап да бъде изпълнен.

Очаквани резултати

Резултатите зависят от индивидуалния организъм, колко са излишните килограми и хранителния ви режим по време на приема на 2SLIM. Ще свалите от 2 до 6 кг. през първия етап, още от 2 до 7 през втория етап, като при неговото повтаряне (ако решите, че имате нужда) се очаква отслабване от още 2 до 7 кг. Ако решите да направите етапът за задържане на килограмите, можете да свалите още 1.5-4 кг. По-слабите дами ще отслабнат по-малко килограми (защото по-малко са им излишни). А при по-пищните красавици, изгубените килограми са значително повече – от средните, до максималните стойности на прогнозираните резултати.

Можете да изпълните само първия етап или само първи и втори, но при направената схема (първи, втори /при нужда с повторение/ и трети етап), резултатите са най-бързи и постоянни.

Споделете мнението си за ТУ СЛИМ / 2 SLIM LIFE NUTRITION / 300МЛ ЛАЙФ НУТРИШЪН

от Нели, 29 Май 2014

ТУ СЛИМ / 2 SLIM LIFE NUTRITION / 300МЛ ЛАЙФ НУТРИШЪН
Звучи страхотно,съставките са натурални,ще го пробвам
🙂