Напиши рецепта и спечели „Готварската книга на отчаяните съпруги“

2
Добави коментар
Virosss
Virosss

Здравейте, Приятели!
Екипа на Bebefon.bg има удоволствието да стартира една от многото игри, които планираме да организираме периодично в нашият-ваш форум.

Първата ни игра, решихме да бъде на кулинарна тема и с една много интересна и полезна награда за всяко семейство, а именно книгата със заглавие „Готварската книга на отчаяните съпруги“.

Безспорен факт е, че храната е не само средство за оцеляване, но може да бъде и цяло изкуство и интересно преживяване за всяка една домакиня, а когато всичко това се съчетае с интересни преживявания примесени с голяма доза интрига и флирт, тогава нещата стават просто магически.
Всъщност „Готварската книга на отчаяните съпруги“ е всичко това, което описахме по-горе – Готварска книга с повече от 125 вкусни и любопитни рецепти, придружени с интересни факти от така известният филм „Отчаяни съпруги“, но стига приказки, ето малко повече информация, как да спечелите тази страхотна книга.

Условия за участие в играта
За да имате възможност да спечелите книгата „Готварската книга на отчаяните съпруги“, трябва да спазите следните стъпки:

Трябва да си направите регистрация в Bebefon.bg ( ако все още нямате такава );
Да публикувате своята рецепта в раздел „Кулинарен клуб“. В играта могат да участват както ваши така и чужди рецепти. В случай, че рецептата с която ще участвате не е ваша, опишете начина по които я приготвяте със свои думи;
За да увеличите своят шанс за печалба, можете да публикувате повече от една рецепта, като всяка рецепта ви носи допълнителна възможност за печалба.
Не губете повече време и напишете своята рецепта сега!

Кой може да се включи в играта?
В играта, могат да се включат всички регистрирани потребители на форума, които спазват условията на играта, описани в тази тема.

Механизъм за провеждане на играта
В играта участват всички рецепти, публикувани в периода на играта, описан по-долу, като всяка допълнителна рецепта, носи допълнителна възможност за спечелване на наградата.

Всяка рецепта, ще получи свой собствени номер с който ще участва в тегленето на наградата на 10 юни 2014 година.

Играта ще се проведе в периода 9 май 2014 – 9 юни 2014, като ден след крайният срок на играта, нашият екип ще изтегли печелившата рецепта на произволен принцип и ще се свърже с неговият автор за да се уточнят детайлите по получаване на наградата.

В случай, че в рамките на 5 дни, екипа ни не успее да се свърже с победителя за да получи наградата си, ще се проведе повторно теглене и ще се излъчи втори победител.

Награда
Победителят в играта, ще получи книгата „Готварската книга на отчаяните съпруги“.

Списък на участници в играта:

Чийзкейк без печене с изцедено кисело мляко и лайм от lpetkova
Бяла телешка яхния от lpetkova
Хлебчета с мляко с шафран и лайм от lpetkova
Солен кейк с тиква от lpetkova
Домашен мармалад от киви от luckyone
Включи се и ти с своя рецепта.

––––––––––––––––––––––––––––––––––
* Организатора на играта (Bebefon.bg) си запазва правото да редактира условията за участие в играта по всяко време, като има задължението да уведоми всички участници за промените чрез механизмите, които позволява форума.

* Желателно е участниците в играта при регистрацията си в форума да въведат валиден свой email за да може в случай на спечелване на наградата, екипа ни да успее да се свърже с тях.
––––––––––––––––––––––––––––––––––