Как да декорираме масичката си за кафе

5
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Всички в ежедневието си ползваме т.нар. масички за кафе. 

Ето няколко лесни съвета за начинаещи как да декорираме масичката си за кафе като професионалист от Мария Михайлова, nicebg.com.

По-големи масички 

В къщата си в Ню Йорк дизайнерката Мег Браф прибавя табла върху масата за кафе във всекидневната. По този начин голямата мебел не изглежда толкова масивна, а повърхността придобива разчупена и модерна нотка. Поставете саксия и пепелник в подноса за допълнителен ефект.

Запалете фенер

Келър Донован има свежи и съвременни идеи. По-обемен фенер (една от любимите декорации на дизайнерите) просто се поставя върху масата, придавайки й задушевен и приятен вид. Така си спестявате търсенето на свещи, в случай, че токът спре.

Природни елементи

Използвайте повече дърво! Така например, дизайнерът Робърт Стилин предпочита предмети, които изглеждат естествено. Той предлага дървени купи и антично изглеждаща рогова лупа да се добавят на масата в семейната ви къща. Според него те придават историчност на помещението и могат да го променят из основи.

Стъклени бутилки 

Дизайнерката Барбара Уестбрук предпочита масичката й за кафе да притежава модерна декорация. Стъклени шишенца, всички в еднакъв цвят и от подобен материал, но с различни форми пречупват светлината по необикновени начини.

Различни височини на предметите

Изкусно подредено, всичко може да се превърне в произведение на изкуството. Барбара Бари изповядва философията на „високо, средно, ниско”. По този начин трябва да са подредени предметите, които поставяте на вашата маса.

В случай, че искате домът Ви да изглежда като излязъл от списание, следвайте нашите лесни съвети за декорация и ще направите приятно впечатление на гостите си.

Снимки: freeimages.com