ТОНУС ФОРТИС ЗА МЪЖЕ 200МЛ с МУРСАЛСКИ ЧАЙ ЛАЙФ НУТРИШЪН

13
Добави коментар
aptekadara
aptekadara

ЕКСТРАКТ ОТ МУРСАЛСКИ ЧАЙ ТОНУС ФОРТИС ЗА МЪЖЕ

 

Дори най-луксозната и бърза кола не може да се движи без гориво. Макар и в далеч по-многостранен и перспективен план, същото може да се каже и за мъжете. Независимо каква физическа сила притежава. Колко оригинален и бърз е умът му. Колко продуктивен може да бъде в своята професия. Колко добре се представя в интимен план. Всеки мъж има нужда от своето „гориво“. И ние решихме да му го дадем, създавайки уникалния природен продукт Тонус Фортис.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 

Тонус Фортис

Тонус Фортис е натурален продукт за мъже, съдържащ в себе си екстракти от известните с ползотворното си и тонизиращо влияние билки: бабини зъби; магарешки бодил; жълт кантарион; гуарана и мурсалски чай. Обогатен е с витаминен комплекс. Той спомага за поддържане на мъжката сексуална функция, подпомага ерекцията и кръвооросяването на половите органи, има изключително благоприятен ефект върху физическата издръжливост, психиката, концентрацията и хормоналния баланс.

 

 

Воден екстракт от Бабини зъби

40%

Воден екстракт от Магарешки трън

20%

Воден екстракт от Жълт кантарион

15%

Воден екстракт от Мурсалски чай

10%

Екстракт от Гуарана

10%

Плюс витаминен комплекс

В6,812, С, пантотенова кисел ина, ниацин-ниотинамид.

 

БЛАГОТВОРНОТО ВЛИЯНИЕ

>Отличен източник на енергия;

>Подсилва мъжката потентност, либидо и удължава ерекцията;

>Подобрява концентрацията и паметта;

>Положителен ефект върху редукцията на теглото.

>Потиска апетита и повишава изгарянето на калории;

>Води до растеж на мускулите;

>Облекчава стомашните киселини;

>Помага при възпаление на половите органи и нормализира функциите на половата              

система;

>Диуретично действие;

>Антиоксидант;

>Помага лри проблеми с простатата;

>Успокоява вегетативната и централната нервна система;

>Противовъзпалителен и антимикробен ефект;

>Чудесен срещу депресивни състояния;

>Кардиотонично действие;

>Полезен при хронични възпаления на черния дроб;

>Полезен при хемороиди с кървене и фисури;

>Подпомага хормоналния баланс;

>Помага за доброто настроение.

 

Билката бабини зъби

 

Билката бабини зъби се използва от хиляди години. Китайците са я употребявали при бъбречни, сърдечно-съдови и чернодробни заболявания, а гърците са я консумирали като диуретик и за повишаване на тонуса. Тя се може да се прилага срещу хронично възпаление на половите органи и при двата пола, мигрена, невралгия, бронхит и коклюш. Има тонизиращо действие и също така може да се употребява при камъни в бъбреците. Успокоява вегетативната и централната нервна система.

Основното действие на бабини зъби се крие в нормализирането на функциите на половата система при мъжа и жената. Интересен факт е че, при мъжете стимулира  

производството на тестостерон, а при жените увеличава естрогена, затова се използва като средство за повишаване на либидото. Екстрактът от билката стимулира производството на лутенизиращ хормон, който повлиява директно върху производството на тестостерон. Повишаването на неговите нива води до растеж на мускулите, удължена ерекция и по-висока потентност. Друго полезно действие на екстракта от бабини зъби е, че нормализира високото кръвно налягане и спомага за лекуването на сериозни инфекции като например гонорея.

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Мария Качамакова, магистър- фармацевт

Най-често използваните лекарства за еректилна дисфункция не са безвредни. Като всички останали лекарства и те имат своите странични ефекти. Примерите са силно главоболие, прилив на кръв към главата, зачервяване на лицето, понижаване на кръвното налягане, сърцебиене, нарушение в цветното зрение и редица други неприятни ефекти. Особено за мъжете със сърдечно-съдови заболявания, алтернативните средства са много по-добър избор. Бабините зъби са с доказан ефект за повишаване нивата на тестостерона, а оттам и мускулната сила и енергия за тялото. 

 

Пламен Бояджиев, личен треньор и консултант по фитнес

Бабини зъби е билка богата на стероидни фито сапонини. Екстрактът от тази билка стимулира производството на лутенизиращ хормон, което влияе пряко върху производството на тестостерон. Какво е основното му физиологично въздействие на трибулуса? Повечето от нас знаят, че повишеното ниво на тестостерона води до повишаване на силата, мускулния растеж, чистото тегло, удължава ерекцията и потентността – все ефекти, добре дошли за всеки човек.

 

Магарешкият бодил

 

Магарешкият бодил е широко разпространено растение в нашата флора. Среща се и в равнините, и в ниските планински райони, където се изкачва до към 1000 м н. в. В народната медицина се използва за лекуване на злокачествени ракови и гнойни рани. Лекарите в някои страни го използват като профилактично средство след операция на злокачествени ракови образования, а така също при кожен рак, язви, вълчанка (еритемен лупус) и скрофули. Екстрактът има кардиотонично действие, увеличава силата на сърдечните съкращения, свива периферните съдове, повишава кръвното налягане, усилва диурезата, има кръвоспиращо и някои бактерицидни действия. Отвара от цветните кошнички или надземната част помага при рак и язва. Магарешкият бодил влияе благоприятно на потентността, на заболявания на пикочно-половата система, при простатит. Прилага се при преболедували от тежки инфекциозни заболявания, при тежки изгаряния, след кръвозагуба, при хронични възпаления на черния дроб, хемороиди с кървене, фисури на ануса, епилепсия, катари на горните дихателни пътища, кожен рак, рани, пролапс на ректума.

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Еньо Миланов, билкар и лечител

Магарешкият бодил засилва потентността, подобрява качеството на спермата. Пълен е с витамин С и други полезни съставки, германците казват, вие, българите, само това да го имате, ви стига….

 

Дончо Тонев, билкар

Магарешкият бодил се използва за възбуждане на мъжката сила още от древността. Но помага не само за ерекцията, а и кротва възпалената простата и я предпазва от туморни образувания.

 

Жълтият кантарион

Жълтият кантарион спада към най-старите лечебни средства. Ценен изключително много в древността, с бързото развитие на научната медицина и фармакология той бива незаслужено

изтласкан встрани, където търпеливо дочаква в наши дни триумфалното си завръщане. Някои учени наричат жълтия кантарион магическа билка, която по естествен начин влива светлина и жизненост в обремененото от

грижи и болести човешко тяло. Жълтият кантарион е преоткрит от учените едва през последните години. Изследванията показват, че жълтият кантарион действа точно толкова добре, колкото синтетичните психофармацефтични препарати, без обаче да има техните странични ефекти при продължително приемане. Специфичните активни съставки на жълтия кантарион са изследвани научно заради техните лечебни качества.

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Д-р Димитър Пашкулев

Жълтият кантарион намалява тревожността като антидепресант, има регенериращо действие, противовъзпалителен и противомикробен ефект, ранозаздравяващо и противоязвено действие, подчертан кръвоспиращ ефект, умерен сърдечен и артериален стимулант.

 

Петър Димков, билкар

Билка с особено значение и въздействие върху човека, поведението и настроението му, желанието за живот.

 

Гуарана

Гуарана е пълзящо растение, храст Вирее във Венецуела и Бразилия, в дъждовните гори на Амазония. Листата му са големи, а цветовете образуват струпвания. Плодовете на гуарана са малки, кафяви до ярко червени и съдържат черни семена. Използват се семената, които са богати на кофеин, над два пъти повече от кафеените зърна. Прилага се в южноамериканската култура дълги години, включително още през времето на

Ацтеките. Един от основните положителни ефекти, заради който растението се прилага и до днес, е успокояващият й ефект върху раздразен и нервен стомах. Гуарана се прилага от много народи за облекчаване на

стомашни киселини и при диария. Счита се, че този ефект на растението се дължи на съдържащите се в него танини.

Гуарана се прилага още за загуба на телесно тегло, за увеличаване на издръжливостта при спорт, като стимулант и за намаляване на физическата и психическа умора.

Някои хора прилагат гуарана и за лечение на ниско кръвно налягане и при синдром на хроничната умора, а също и за предпазване от малария и дизентерия. Растението се прилага и за повишаване на либидото, и за увеличаване на отделяната урина (повишаване на диурезата).

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Д-р Мартин Гергов

Гуарана се използва и е известна със своите стимулиращи и термогенни действия. Гуарана се използва за увеличаване на умствената дейност и максимизиране на физическа сила. Гуарана се приема ежедневно от милиони хора за преодоляване на умората, борба с преждевременното стареене, детоксикация на кръвта, полезна

е при чревни газове, затлъстяване, лошо храносмилане, умора и атеросклероза.

 

Мурсалският чай

Мурсалският чай, познат още като Пирински чай, Овчарски чай, е билка, която расте само на Балканския полуостров и за наше щастие – предимно в Родопите и Пирин. Тя е позната с изключително ползотворното си действие. Наричана е още „лекът на всички болежки“,

защото помага при редица здравословни проблеми. Дихателни проблеми, анемии, чернодробнии заболявания, мощен антиоксидант и диуретик е, има силно противовъзпалително действие, прочиства организма от токсините, балансира кръвното налягане, полезна е за костите и очите, подсилва имунната система, укрепва организма, дарява клетките с биологична младост, подсилва мъжката потентност, помага при проблеми с простатата и трудно уриниране. Предпазва от инфаркт и инсулт, балансира нервната система, подобрява функцията на ендокринната система и панкреаса. Мурсалският чай съдържа в себе си биологично активни вещества с комплексна насоченост в организма на човека. На основата на тези биостимулатори, организмът сам си изгражда молекули на най-важните регулатори на хомеостазата! Това са нови ферменти, невромедиатори, пептиди, РНК, ДНК. Така самият организъм е провокиран към добро вътрешно развитие. Безценното действие на билката от десетилетия е международно признато.

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Д-р Роза Брезоева

Мурсалският чай е уникална билка. Той е мощен антиоксидант на ниво клетка, възпроизвежда енергията и премахва умората. Повишава тотално имунната система. Селенът, биофлаваноидите / естествените багрила/, витамините, улавят и дезактивират свободните радикали и се борят с онкологичните /раковите/ заболявания, чрез изработването на собствен естествен ензим, антиоксидант, наречен глутатион пероксидоза. Селенът изгражда молекулата на ДНК/дезокси нуклеинова киселина/като съхранява наследствената информация, паметта, бори се с артеросклерозата.