Ким Кардашиян със сватба за 4 милиона долара! (Официални снимки)

2
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Ким Кардашиян със сватба за 4 милиона долара! (Официални снимки)

Ким Кардашиян със сватба за 4 милиона долара! (Официални снимки) 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Ким Кардашиян /Kim Kardashian/ пръсна 4 милиона за сватбата си, вижте официалните снимки

Ким Кардашиян /Kim Kardashian/ най-после пусна снимки от сватбата си. Риалити звездата сподели фотоси от най-важния ден от живота си в официална фотосесия.

Сватбата на Ким бе оценена на повече от 4 000 0000 долара. А с шеметната сума риалити звездата сбъдна мечтата си да е принцеса.

Само за роклята Ким Кардашиян /Kim Kardashian/ се е изръсила няколко десетки хиляди долари, но за удоволствието Лана дел Рей да й пее на ухо, е платила повече от 2 000 000 долара. Моделът на Живанши имитираше роклята на Кейт от сватбата с Уилям, но поне Кание бе със смокинг, а не с червен мундир и парадни панталони.

Ким Кардашиян /Kim Kardashian/ спретна сватбата на годината

За стената от рози, Ким  се е изръсила също още няколко хилядарки, като според запознати един от най-големите разходи е бил за замъка във Флоренция. Там риалити звездата е платила над 500 000 долара, за да организира сватбеното си тържество.

Риалити звездата засенчи и Кейт

На близо половин милион се оценява и партито във „Версай“ за което Ким Кардашиян /Kim Kardashian/ поиска гвардия, каляска, фанфари и бароков оркестър. Освен това и във Флоренция и във Версай изстреля и фойерверки.

Телевизионната принцеса, освен това олекна с около милион за кухнята, транспорта и нощувките на гостите си. За щастие поне Андреа Бочели, който също е бил гост на сватбата се е съгласил да пее безплатно за младоженците. В противен случай Кание определено щеше да фалира.

Клюки.вс препоръчва и: