Изповедта на Григор Димитров

18
Добави коментар

Най-добрият български тенисист продължава да е обект на все по-сериозен медиен интерес.

Българинът, смятан за един от секссимволите в мъжкия тенис, даде интервю пред ESPN, цитирано от Sportal.bg, където говори по-малко за тенис и повече за връзката си с Мария Шарапова, своята суетност и неуспешния флирт със Серина Уилямс. Обширният материал е озаглавен „Възходът на Григор Димитров“.

В интервюто Гришо за пръв път разкрива кога всъщност е започнала любовта му към Маша – през октомври 2012 на турнира в Шанхай.

Виж още: Късметчето на Гришо е Шарапова

„Много пъти бях флиртувал с нея, разменяли сме си погледи, но това бе денят, когато осъзнах колко красива е тя наистина и затова й написах имейл. Мария е истински професионалист и много добре знае какво иска. Тя е добър, дори велик спортист и невероятна личност. Умишлено не си взимаме обща стая, когато участваме на турнири заедно. Проблемът е, че имаме различни програми, и ако единият играе късно, другият вече може да си е легнал да спи, тъй като сутринта има тренировка. Това доста затруднява нещата“, коментира Гришо. 

Виж още: Маша проговори за Гришо

Той разкрива още, че е доста суетен и често се къпе, като освен това редовно ходи на маникюр и педикюр. 

„Къпя се по пет пъти на ден. Не обичам обаче да го правя в съблекалнята след мач. Не е проблем да се събличам пред други тенисисти, но предпочитам да се къпя на спокойствие и без шум. Оставям водата да измие всичко, дори и проблемите. Къпя се често, защото искам да изглеждам добре. Освен това ходя редовно на маникюр и педикюр. Не искам да съм като тенисистите с грозни ходила. Повечето тенисисти имат грозни крака. Копирам стила на обличане от Джони Деп. Веднъж го видях от разстояние, но бях толкова уплашен, че не можах да кажа нищо“, разкри Димитров. 

Накрая той говори и за връзката си със Серина Уилямс, която все още не може да преживее раздялата им и веднъж бе заявила, че Григор Димитров е с ледено сърце.

Видео: Гришо и Маша рекламират Nike