Събирай шоколадов тен и спечели 5000 лилави слънчеви очила от Milka

1
Добави коментар
pgp

Механизмът на Играта е:

Стъпка 1: Закупете Milka шоколади, бисквити и/или бонбони (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 3лв.

Стъпка 2: Регистрирайте часа и номера от касовата бележка на интернет страницата www.milka.bg, на www.facebook.com/milka.bg или като изпратите sms на кратък номер 1780, валиден за всички мобилни оператори*.

* стойността на един sms е 0.29 лв с ДДС за абонати на Глобул и 0.30 лв с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.

Стъпка 3: Разбери веднага дали печелиш един от 5000-те чифта слънчеви очила. Всеки участник ще бъде уведомен непосредствено след регистрацията дали печели.

1. Уникалният идентификатор за регистрация е телефонният номер на всеки участник.

2. Участниците могат да направят до 10 регистрации в рамките на 24 часа, от един и същ телефонен номер.

3. Един участник може да спечели максимум общо 3 награди за периода на промоцията.

При регистрация на www.milka.bg или на www.facebook.com/milka.bg и печалба, печелившите участници ще бъдат прехвърлени на страница, даваща им възможност да въведат адрес за получаване на наградата. Спечелилите при регистрация с SMS ще бъдат известени чрез SMS и ще им бъде предоставен телефон за връзка, на който могат да заявят адрес за получаване на наградата. Печелившите също така ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.milka.bg.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка за закупените продукти Milka пред куриера (кода и часа, от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

Награди, непотърсени в 5-дневен срок след края на промоцията, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници, регистрирали кодове по време на промоцията.

Краен срок за участие: 30 Юни 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.