Смразяващо! Мистериозния призрак от Исперихово се появи отново на снимка! ВИЖТЕ!

1
Добави коментар

Смразяващо! Мистериозния призрак от Исперихово се появи отново!

Преди време снимка на семейство, посетили мистичната исперихова местност Демир баба теке, предизвика истинска сензация, след като бе установено, че на заден фон на фотоса се вижда мистериозен призрак, който никой не забелязал в тъмното. Тогава случая предизвика истински фурор в социалните мрежи, а предположенията бяха няколко и все различни.

Сега, обаче, случаят се повтори!

Четирима младежи, които се събрали на пикник в местността Сборяново сигнализираха, че призрака отново се е появил. Момчетата решили да си направят излет в тази местност, защото се познавали от деца, но се разделили заради работа, училище, или общо

Advertisement:

Advertisement:

взето живота ги е разделил. На 21 май, обаче, тази година те решили да се съберат да пийнат, да хапнат и да си разкажат как върви живота.  Всичко било наред. Компанията пиела биричка, пържолките били на барбекюто, но в един момент внезапно настъпил истински зимен студ. От на момчетата устите започнала да излиза пара, а всичко наоколо станало тихо. Младежите не били подготвени за такъв студ и побързали да се приберат, а на другия ден когато се събрали да разгледат снимките от пикника направо застинали от ужас. На няколко снимки се виждал странен, мъгляв силует, който плашещо приличал на призрак.

Този разказ напълно съвпада с онзи на семейството, което показа също снимка, на която се

вижда същия силует в същата местност, само че година по-рано. Още тогава те споделиха, че докато си седели за секунди времето станало по-скоро зимно, а не лятно и всичко утихнало, а на другият ден на фотосите им се появил странен силует, само на няколко метра от тях.

След тази случка местните направиха няколко предположения за странния призрак. Според някои това е тленния образ на Демир баба, който броди из местността. Други предположиха, че е извънземно, а трети, че това си е чисто и просто клошар, случайно попаднал на снимката. Загадката, обаче, не беше разплетена докрай. Наскоро, пък, археолози останаха изумени от странните находки, на които попаднали по време на разкопки в тази местност.