Слух: Хитовият №15 Момчил Неков с гадже от ГЕРБ! :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Топла връзка свързва №15 от червената бюлетина на БСП Момчил Неков с Кюстендил, той люби Искра Василева – дъщерята на организационния секретар на ГЕРБ Гергана Василева.
Софиянецът излезе с едни гърди пред Станишев в преференциалния вот на евроизборите и излита с кюстендилката за Брюксел. Новината за топлата връзка между БСП и ГЕРБ е хит в областта, твърди viaranews.com.
Гергана Василева, или както я наричат Гери, влезе в местното ръководство на ГЕРБ през януари 2013 година, когато лично Цветан Цветанов направи рокадите и взе главата на бившия общински председател Любомир Анчев, припомня „Вяра“. Оргсекретарят е изключително спортна натура, през лятото тя не пропуска и ден без джогинга си из лесопарк „Хисарлъка”.
„Да, вярна е мълвата. Действително дъщерята на Гери живее с Момчил Неков в София. Тя дори на шега се чудеше как да гласува, все пак нещата са много лични“, казаха членове на ГЕРБ. На фейсбук профила й тя е отбелязала, че харесва Момчил Неков. За дъщеря й Искра обаче почти нищо не се знае в областния град.
Иначе преференциалният вот в Кюстендилска област за Момчил Неков отчита 1528 гласа, водачът Станишев получава наполовина по-малко, или 751 според данните на Районната избирателна комисия.

02-06-2014 г. 10:43 ч. | прочетено: 341, коментари: 0 |