Неймар тотален хит в YouTube с изпълнение на дузпа (ВИДЕО)

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Неймар тотален хит в YouTube с изпълнение на дузпа (ВИДЕО)

Неймар тотален хит в YouTube с изпълнение на дузпа (ВИДЕО) 4.43/5 (88.57%) 7 votes

Неймар тотален хит в YouTube с изпълнение на дузпа по време на тренировъчно занятие на бразилския национален отбор (ВИДЕО)

Бразилската футболна звезда Неймар Жуниор за пореден път се превърна в тотален хит в социалната мрежа YouTube. Перлата на Барселона привлече вниманието на футболната общественост с интересно изпълнение на дузпа по време на една от тренировките на Бразилия. Докато колегите на Неймар се занимаваха с други неща, техничарият реши да изпълни дуза на малки вратички.

Неймар знае как да изненада противнико по красив начин, дори при изпълнение на дузпа

Неймар си заложи топката, позамисли се и след това улучи вратата по интересен начин. Офанзивният футболист на Барселона направи малка крачка с десния кръг и в момента, който повечето от вас вече виждат как ще пристъпи с левия, след което отново с десния ще отправи удар, бразилецът сътвори изненадата – удари с кракът, който трябваше да е опорен. Вратарят пък не успя да реагира, защото си мислеше, че колегата му ще бие със силния си, десен крайник.

Неймар и „кариоките“ ще започнат домашното Световно първенство с мач срещу Хърватия, а в група „А“ са още отборите на Мексико и Камерун. Бразилия е определяна от букмейкърите като фаворит за титлата, а звездата на Барселона като един от основните претеденти за голмайсторския приз.

Вижте това видео с въпросната дузпа на Неймар, което бе качено десетки пъти в YouTube, както и в редица социални мрежи.

Засада.бг препоръчва и: