Ужас! Тони Стораро блудствал с 18-годишни момичета!

1
Добави коментар

Тони Стораро още не може да се откаже от най-голямата си страст!

Очевидно певеца въпреки 20-годишния брак зад гърба си все още не може да се откаже от най-любимите си пороци. Един от най-греховните сред тях е именно изневярата, а да не говорим и за това, че Човека глас не стига, че кръшка на жена си, ами го прави и с 18-годишни момичета.

Тази информация за завоеванията на Тони Стораро дойде от HotArena.net, които наскоро научили, че фолк певеца пак е преспал с поредното току що навършило 18 години момиче. Това се случило по абитуриенстките празненства тази

Advertisement:

Advertisement:

година. Цяла вечер певеца от турски произход обикалял по масите на красивите абитуриентки, но при една се поспрял за дълго. Шушукали си, подхилквали са се, но никакви интимности не показали пред другите. След участието си, обаче, в известния столичен клуб, където гостувал Стораро, той и девойката си заминали под ръчичка.

За любовните афери на Стораро с непълнолетни , а даже и малолетни момичета се знае още от 2009 година, когато след свие участие във Варна певеца получил ужасно обаждане от прокурор, че майка е подала жалба срещу него, че е изнасилил дъщеря

ѝ. Малко след това станало ясно, че жената, подала сигнала не е добре с главата и случаят беше потулен от прокуратурата, но фактите са си факти. Не един и двама свидетеля твърдят, че изпълнителя на „Две, три, четири” обича да преспива с много по-млади момичета от него. В своя защита, обаче, той разкрил, че никога не ги е насилвал да правят каквото и да било. Доста често даже ги отблъсквал, защото били твърде малки, но момичетата настоявали и продължавали да му се натискат. След, което, естествено, ангела на Стораро не издържал и той ги приютявал за нощта при себе си.