Рециклиране на батерии за винтоверт

1
Добави коментар

Рециклиране на батерии за винтоверт

В днешно време в почти всеки дом или работно място има всякакви и най-различни инструменти, в това число и винтоверти. Всеки от Вас знае колко полезни и нужни  се оказват тези машинки, особено когато работата Ви зависи от тях.  Най-вероятно сте изпитвали и неприятното чувство, когато батерията на винтоверта отказва да работи, защото е негодна и практически се оказва, че  се нуждаете от нов инструмент.

Покупката на нов винтоверт е инвестиция, която в някои случаи се оказва твърде висок разход. Освен това много хора харесват стария си инструмент и подхождат с нежелание към избор на нов.

За да удължите живота на Вашия винтоверт, BatteryCenter  Ви предлага услугата „Рециклиране на батерията за винтоверт“. Тя представлява подмяна на елементите на Вашата стара батерия с нови, като практически така ще получите нова батерия, която ще изглежда като старата Ви.

Ползи от рециклирането на батерията за винтоверт

Рециклирането на батерията за винтоверт има много положителни страни.  Една от основните и може би най-значимите е, че ще се сдобиете с нова батерия на много по-ниска цена в сравнение ако си закупите нова фирмена батерия или пък нов инструмент. Безспорен е фактът, че всеки от нас се стреми да намали разходите си, а това е един много ефективен начин да го направите. Друга положителна страна на рециклирането на батерията за винтоверт е, че BatteryCenter работи с едни от най-качествените клетки, предлагани на  пазара. Освен това подмяната на елементите се извършва от специалисти с дългогодишен опит. На практика залагайки на рециклиране на Вашата батерия за винтоверт при нас, Вие залагате на качеството. Друг плюс на рециклирането на батерия за винтоверт е, че можете да увеличите или намалите капацитета на батерията според Вашите нужди. Така ако дейността, с която си вадите хляба е силно зависима от този вид инструмент, то тя няма да страда. Повишаването на капацитета повишава времето за работа с едно зареждане. Още една положителна страна на рециклирането на батерията за винтоверт е, че се щади околната среда – не само защото не изхвърляте инструмента, който е почти неразградим, а и защото ние от BаtteryCenter уважаваме природата и предаваме за рециклиране старите негодни за употреба клетки.

Единственият недостатък при рециклирането на батерията за винтоверт e, че при някои модели батерии е възможно да има видими следи от отварянето. Но това не бива да Ви притеснява, тъй като батерията ще функционира отлично.

Нека обобщим положителните страни на рециклирането на батериите за винтоверт:

 -Плащате в пъти по-ниска цена спрямо тази, която ще заплатите за фирмена оригинална батерия
 -Клетките, които BatteryCenter използва са висококачествени
 -Изработката на акумулаторния пакет ще е извършена от специалист
 -Имате възможност да увеличите капацитета на Вашата батерия за винтоверт
 -Ще удължите живота на Вашия винтоверт
 -По този начин ще спомогнете за опазването на околната среда

 

Ако всичко, изброено до тук Ви е харесало, не се колебайте. Свържете се с нас за повече информация тук.