10 любопитни факта за Джесика Алба

19
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Публикувано от 10-те най на 29.04.2013

Джесика Мари Алба е американска актриса и истински секссимвол. На 28 април тя навърши 32 години, а това е достатъчен повод да й обърнем специално внимание. Джесика е родена в гр. Помона, щата Калифорния. Израства на различни места, тъй като баща й е служител на военновъздушните сили. Живяла е в Билокси, Мисисипи, Дел Рио, Тексас и Южна Калифорния. Известна е с ролите си във филмите „Тъмен ангел“, „Град на греха“, „Хъни“, „Фантастичната четворка“ и др. Категорично не е нужно да си мъж, за да се възхищаваш на тази истинска ходеща корица. Освен необятната й отдаденост към двете й деца, има още поне 10 интересни неща, които си струва да знаете за красивата актриса Джесика Алба.

1. Бащата на Джесика Алба е мексиканец, а майка й е с френски и датски произход.

2. Завършила е училище на 16.

3. Висока е 1.69 см.

4. В миналото Алба е страдала от хранително разстройство. Едва на 12 години е започнала да се подлага на различни диети.

5. През 2006 г. Джесика Алба влезе в съдебна битка и успя да осъди списание „Playboy“. Причината: изданието я обяви за „Секс звезда на 2006 г.“, но паралелно с това (без нейното позволение) е използвало нейна снимка за корицата си.

6. Джесика е сред най-големите им почитатели на моторите Харли Дейвидсън в холивудското съсловие.

7. Джесика има татуирана калинка и маргаритка на врата, панделка на кръста и санскритски символ за цветето лотус.

8. Актрисата отказва да се снима гола в киното. С думите „само една к***а може да направи такова нещо“ Джесика категорично отказва да се снима гола в киното.

9. Номинирана е за най-слаба актриса за ролите й в „Опасно синьо“ и „Фантастичната четворка“.

10. Сутиенът, който носи в „Град на греха“ е продаден на търг в eBay за 1 025 долара.

Коментари

коментар(а)

Подобни: звезди