Убитият Ники се страхувал за семейството си :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Убитият Николай Димитров от Враца се страхувал за сигурността на семейството си след зверския побой, който му беше нанесен пред бар „Бирхале“ във Враца. Това заявиха вчера близки на 16-годишното момче в предаването „Часът на Милен Цветков“ по Нова телевизия.
Преди да изпадне в кома, Ники споделил пред сестра си, че се притеснява за безопасността на близките си. Той не си спомнял много от побоя, тъй като изпаднал в безсъзнание. След като очевидци му разказали кои са биячите, които го нападнали, Ники много се разстроил.
„Той беше страшно уплашен, плачеше, беше го страх да не направят нещо на семейството му“, заяви сестрата на Ники. „Това не е първият случай, в който са бити деца в тази дискотека и затова той беше страшно афектиран от случилото се“.
Братовчед на Ники, допълни, че е имало реални заплахи за семейството на пребитото момче. Докато си бил вкъщи преди състоянието му да се влоши, Ники бил предупреден, че ако подаде жалба за случая, може да се случи нещо на близките му.
Загрижен родител, който подкрепя почерненото семейство в протестните им действия, заяви, че също е получавал заплахи от брата на един от подсъдимите. Той подал жалба в полицията, която обаче останала без отговор.
Припомняме, че днес е вторият ден от процеса срещу Иван Каменов-Цофъра, Калин Димитров-Скинара и Ивайло Иванов-Акулата за убийството на 16-годишното момче. Делото ще се гледа до 6 юни включително, като всеки ден съпричастни към трагедията ще се събират на протест за справедлива присъда пред сградата на съдебната палата във Враца.

04-06-2014 г. 11:01 ч. | прочетено: 2720, коментари: 10 |