Направи си сам: маникюр с пеперуди » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Още в началото на пролетно-летния сезон писахме за една от най-актуалните тенденции – прелестните пеперуди, които под всякаква форма присъстват в модните колекции на редица дизайнери.

Днес решихме да пренесем този тренд върху ноктите, за да бъдат те в унисон с аутфита ви или просто да излъчват нежност и красота с креативна рисунка. В интернет може да откриете много вариации на популярна декорация, имитираща прелестните криле на пеперуда.

Изпълнението в домашни условия е изключително лесно и за да ви убедим го изпробвахме сами ( Вижте снимката долу! ) За да направите този маникюр са ви необходими: база за нокти; цветен лак по избор (може и повече, ако желаете омбре ефект); декоратори в черно и бяло и топ лак.

След като сте нанесли заздравител или база, поставете поетапно два слоя лак за нокти, който ще служи за колоритна основа на рисунката. Изчакайте да изсъхне и започнете да рисувате крилото с помощта на черния лак, както е показано в примера горе.

Последният етап са малките бели точки, които според нас придават най-голямата красота и свежет на тази ефектна декорация. Ние ви съветваме да поставите от тях и по вертикалните контури на крилото.

* Пеперудата на eMODNO е в нежна синя тоналност!

Може да заложите на различни вариации на този маникюр, както в цветово отношение, така и при изрисуването на самото крило на пеперудата :

Автор: Делица Цонева