Продажба и монтаж на пътни знаци и табели

2
Добави коментар
vps
vps

Продажба и монтаж на пътни знаци и табели

Продажба и монтаж на пътни знаци и табели
Предложената от нас изработка на пътни знаци, е обвързана със сертификат за качество, който ще предложим на всеки клиент. Документацията ни важи и за моделиране на съоръжения за подземни паркинги, гаражи, паркове и други. Стремим се да съхраним планетата ни чиста, използвайки екологични материали подлежащи на рециклиране.
До момента сме полагали работа на магистрали, жилищни комплекси, институционални или частни паркинги. Редом с гореспоменатите пособия за пътна сигнализация, имаме богат набор от ограничаващи паркирането устройства, ограждения и не на последно място продукти за ограничение на скоростта.
За разлика от много фирми предлагащи изработка на пътни знаци, тук ви даваме най-доброто в бранша, което обединява стилен подход, красива визия и най-важното полезно действие за водачите на моторни превозни средства. Идеята ни е, да спомогнем за пътната безопасност и с гордост съобщаваме, че до този момент сме постигнали отлични резултати.
Голямата гама табели също имат сериозно значение за българския бизнес. Те имат различна специфика от сорта на: безопасност и здраве, табели за ел. уредби, за ЖП транспорт, рекламни, туристически и тъй нататък. Даваме гаранция за доброто ни изпълнение в срок, която ще подпишем лично с вас при проявен интерес.
Контакт с Трафик пътна сигнализация, можете да направите чрез сайта ни trs-bg.com или ако позвъните на телефон 02/ 824-23-10 и GSM: 0879 141-614 за връзка с производствената база в столицата. Бихме били щастливи да работим за вашите нужди по всяко време на денонощието. Подсилете вашите обекти с нужните табели, знакова система, антипаркинг устройства и всичко необходимо, очакваме ви!

Публикувайте вашата история чрез facebook и споделете