Гигантски пълзящи ягоди – ароматни, сочни! 10 или 20 броя, 5 месеца годишно от балкона или двора си. Вкусни десерти и свежи…

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Тези ягодови храсти пълзят към небето …

… и Ви дават непрекъснато, от ранна пролет до първите студове ягоди, които ще берете на височина на човешки ръст.

Един френски овощар разработи наистина уникален сорт ягодови храсти. Тези ягодови храсти могат да достигнат височина над 1,20м.

В продължение на 5 месеца в годината, те се отрупват с красиви плодове, които Вие берете, чисти, здрави и с неповторим вкус.

Отглеждайте ги във вашата градина или дори в саксии на балкона.

Пълзящите ягодови храсти „Монт Еверест“,  (депозирана марка) имат нужда от съвсем малко място за да се вкоренят. Те се приспособяват към всякакви почви и са устойчиви на студ. Няколко минути са достатъчни за да ги засадите, а след това трябва само да им сложите мрежички и да ги поливате от време на време.

Те създават цветен колорит в градината Ви, дават плодове продължение на години и будят завист в съседите.  

С почуда ще наблюдавате как ден след ден, стъбълцата им порастват все по-високо и се покриват с листа, цветове, а после и с плодове, които ще наедряват и ще се умножават в едри червени гроздове. Представете си радостта на децата Ви, когато им разрешите да берат с едно протягане на ръката, тези едри сочни плодове, добре узрели, чистички, направо от Вашия ягодов храст!

Ще берете от тях до зимните студове, дълго след като обичайният сезон на обикновените ягоди е приключил и година след година те щепродължават да Ви дават от сочните си плодове. Да, сега вече няма нужда да се навеждате за да берете от земята ягоди, които са били в калта и които животните винаги успяват да вкусят преди те да са узрели добре. Ако ги засадите в по-голяма саксия или кашпия, не се учудвайте, ако имате пресни плодове на коледната трапеза. 

Условия

Ваучерът е валиден от 06.06.2014 до 30.06.2014г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Оферта 1: Партида от 10 бр. Ягодови храсти „Монт Еверест“ за 21 лв. вместо за 29 лв. + 5 бр. Бонус безплатно

+ 9,90 лв. куриерска такса

Оферта 2: Партида 20 бр. Ягодови храсти „Монт Еверест“ за 37 лв. вместо за 49 лв. + 5 бр. Бонус безплатно

+ 9,90 лв. куриерска такса

След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите данните от вашия ваучер – код и парола, посочете трите си  имена, телефон и точен адрес за доставка на e-mail:  [email protected].

Намаление може да се ползва със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Всички условия за ползване на Kolektivni.bg 

След изтичане на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.