Джулия Стоянова от „Мис България“ грейна като абитуриентка

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

Джулия Стоянова от „Мис България“ грейна като абитуриентка

Джулия Стоянова от Мис България е ослепителна като абитуриентка

Джулия Стоянова от Мис България грейна като абитуриентка. Първата подгласничка на Нанси Карабойчева се дипломира тази година, а абитуриентските й снимки обиколиха форумите и социалните мрежи. Феновете на чаровницата са категорични, че Джулия е най-красивата абитуриентка. А самата тя направо грее в ослепителна рокля в кралско синьо.

Джулия Стоянова миналата година не успя да вземе короната на „Мис България“, но за сметка на това спечели любовта на зрителите и второто място. Днес обаче феновете й са категорични, че е достойна за приза най-красива абитуриентка на 2014 година.

Джулия Стоянова от Мис България стана абитуриентка

За бала си Джулия Стоянова бе избрала рокля в индигово синьо с широка пола и дантелена горна част. Прекрасният тоалет обра овациите на съучениците й и я превърна в една от звездите на Пловдив в абитуриентската вечер.

Чаровницата обра овациите в нета!

Що се отнася до Джулия след шеметния бал и забележителния успех, който пожъна, красавицата смята да се отдаде на сериозно учене.

Роклята й също спечели заслужени комплименти

Звездната абитуриентка се готви за студентския живот

Чаровницата се готви за тежки изпити, а също така ще съвместява студентския живот с кариера на модния подиум, тъй като се превърна в един от най-желаните модели в последно време.

Клюки.вс препоръчва и: