Влиянието на Венера в месеца на Телец

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(2 гласа, оценка 2 от 5)

Влиянието на Венера в месеца на Телец2 от 51 от общо 2 гласували.

В месеца на Телец, Венера- богиня на любовта и покровител на този зодиакален знак, придобива преувеличено значение. На първо време е важно да се спомене, че докато тя „властва“ се актуализират с особена сила всички въпроси свързани с нея- от чувства до пари и включва всякакви ценности от морални до материални.

През това време на годината е винаги подходящо да се направят подходящи стъпки, които да стабилизират или преумножат интересуващата ни сфера. Това е и период, през който традиционно се оформят трайни тенденции, отразени в реални събития и действащи по подобен начин на упорития и праволинеен телец. Дори и да са налице допълнителни и дестабилизиращи фактори, тази положителна перспектива пак ще действа.

От 13 до 30 май съществуват някой уникални аспекти, на които си струва да обърнем внимание.

На първо място Венера влиза в конюкция с Уран и ще покачи „експерименторските нагласи“, ще създаде условия за внезапни влюбвания, но и разлюбвания, резки промени в нагласите и отношенията между хората.

Финансовото положение и дори социалния модел на съществуване като цяло се трансформира по различни поводи.

Нарастват анатюризма, въодушевлението и страстта към живота.

Въпреки всичко, нови и дълготрайни отношения до края на май едва ли ще могат да се създадат.

От 23 до 30 май Венера ще бъде повлияна от Южен лунен възел, така че или ще ни прикове към стари връзки или пък мнозина ще се върнат към отминали чувства и партньори по различни поводи. В друг вариант – ще са принудени да се разплатят с някакви натрупани дългове.

При всички случаи сега, докато властва Венера, а посланията й изискват едновременно промяна и разплата е доста подходящо да добием един цялостен образ на картина, където миналото и настоящето се срещат, за да си повлияят по един внезапен и прозорлив начин. Моментът е подходящ да се насочват събитията, за да не придобият стихиен характер.

До 23 май влиянието й ще е толкова силно, че ще се усети и като хормонални смущения от доста хора.

<

>> >