Как да се възползваме от магията на числата

1
Добави коментар

Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

 
1
2
3
4
5

(7 гласа, оценка 4 от 5)

Как да се възползваме от магията на числата4 от 51 от общо 7 гласували.

Числата ни оказват огромно влияние, действат като „код“ под чиито въздействие протичат определени етапи, събития, цели периоди от живота ни. Можем да се възползваме от силата им, вибрацията, магията на тяхното послание по различни начини. Разберете как и опитайте!

Да удължите  някакъв процес или да умножите успехите си

Ако желаете да умножите някакъв успех в бъдещето, да започнете дълготраен проект /лична връзка ,бизнес и др./ е удобно да използвате датата 17. Разбира се ,може да съществуват някой други негативни астро-аспекти, но благотворното и устойчиво влияние на 17 също ще е валидно.

17 притежава особена магия, която стабилизира пътя на родените на тази дата /дори и при някой трудности/, умножава благоприятните перспективи във времето на проекти стартирани на подобна дата и действа като щит срещу нежелани промени.

17 се състои от 7- число на тайнството, магията, скрития потенциал и 1- на действието и енергията. Съставното число е 8 /1+7/- символ на безкрайността.

Магически похват- ако желаете да задържите или умножите нещо, представете си го и си повтаряйте: „седем плюс едно“.

Ако желаете бързи и динамични промени в живота, използвайте числото 9. Вибрацията му е много мощна, символизира „борба“ и обрати, освобождение. Ако темата, която ви интересува е свързана с повече адреналин, вид състезание, ако желаете да се освободите от нещо или някой, тогава можете да изберете дата 9.

Така например родените на 9-ти от всеки месец са „борци“, чиито състезателен дух е постоянно възбуден по различни поводи…

Магически похват- за да се отървете от някакъв неприятен кръговрат или обстоятелство, представете си това и си повтаряйте: „десет минус едно“. /10-1 е равно на 9/, но трябва да знаете, че промените ще ви превъртят в коренно различна обстановка и ще повлече други последици…

Ако ви е нужно да построите или възобновите нещо / дом, взаимоотношения с любим човек или началник/ използвайте числото 4. Четири е устойчива конфигурация, символизира квадрат или „четирите стени“. Използвайте датата 4, за да придобият устойчив характер определени проекти.

Така например, родените на 4-ти от всеки месец са много упорити и праволинейни, когато преследват целите си, за това рано или късно ги постигат.

Магически похват- за да преумножите, особено материални цели, представете си го и си повтаряйте „четирдесет и четири“, сборът е 8 /символ на безкрайността/.

Ако ви лисва късмет , чувство на щастие и радост, използвайте числото 21. 21 е число, което надарява събитията или родените на подобна дата от всеки месец на годината, с по-голяма лекота при изпълнение на намеренията, късмет и бодър дух. Всичко свързано с вид удоволствия или развлечения, можете да планувате на 21, но не само… Магически похват- представете си някакво приятно събитие, повтаряйте си : „двадесет и едно“.

<

>> >