„Аман Резорт“, Черна гора

13
Добави коментар
milk1
milk1

Черна гора е една изключително красива страна с богата история и прекрасна природа. Страната може да предложи планини, езера, плажове, старинни градове, църкви и манастири.

Курорта „Аман Резорт“ се намира на малкото черногорско островче „Свети Стефан“. Луксозният хотелски комплекс се намира близо до брега. В миналото мястото е било укрепено село. Сега е едно от най-популярните туристически дестинации в Черна гора. Ако посетите „Аман Резорт“, хотела ще ви посрещне с превъзходна кухня и гледка към град Будва. Комплекса разполага с 50 стаи за гости и луксозен апартамент за по-претенциозните си посетители. „Villa Milocer“, който също се числи към хотела предлага осем апартамента. Гостите се радват на разнообразието, което предлага всяка една от стаите. Всички те се обединяват около елегантния стил и предлагат всички съвременни удобства. „Аман Резорт“ е съумял да запази и историческото наследство на района.

Оригиналните каменни стени са запазени и комплекса се гради на техните основи. Мебелите и повечето детайли в обзавеждането са направени по прототип на старинните ключалки, врати и прозорци, характерни за селото.

СПА центъра на комплекса ще задоволи и най-капризния клиент, а басейна носи прохлада и релакс. Разбира се гледката към дриатическо море и към залива на Будва е великолепна.

Снимка: www.amanresorts.com Автор: Stefi

„Аман Резорт“, Черна гораРейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)