Скандална реклама насъска феминистки :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Хипер сексуализация на тийнейджърите. Нереалистични представи за женското тяло. Жените не са сексуални обекти. Случващото се в порното е нереалистично. Стари перверзни бели мъже управляват света. Еднакво заплащане. Тази снимка дори не показва добре поличката. Забранете American Apparel. Дъра-бъра-дъра-бъра. Така звучат само част от коментарите относно новата реклама на споменатата компания.
Снимката е част от рекламата на дамска мини-пола. Както всяка кампания на American Apparel обаче, и тази не е обикновена, скучна и очаквана. Тя е скандална и за това свидетелстват множеството статии, осъждащи перверзността в снимката, заклеймяващи акцента, който в никакъв случай не пада върху дрехата, която се рекламира, и заплюващи всяка прекалена сексуалност. Истината е, че такъв е стилът на тази компания и той няма да се промени.
За да ви докажем твърдението ни, ще ви припомним снимки от някои други кампании на същия производител. Да, много са секси. Да, показват много гола кожа. И да, определено много ни кефят.

 

09-06-2014 г. 12:55 ч. | прочетено: 359, коментари: 0 |