Ревю на Great Wall H6 2.0 TCI 143 HP 4×4 MT Star

29
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Ревю на Great Wall H6 2.0 TCI 143 HP 4×4 MT Star
В раздел: Ревюта, Ревюта, статии и ръководства от Екипът на hardwareBG на 7.01.2015, 8,142 показвания

Неотдавна имахме възможността да проследим целия процес по сглобяването на Great Wall H6 в завода на Литекс Моторс край Ловеч, процес, който документирахме, за да може и вие да го проследите – Разходка в завода за автомобили Great Wall в България. Разбира се следващата логична стъпка беше да направим и тестове на самия автомобил, след като подробно бяхме видели с очите си как от едно голо купе H6 се превръща в завършен продукт готов за използване. Именно това и направихме, под формата на тестдрайв на Great Wall H6 обхващащ около 500 километра по различни терени и в различни условия, за да може да споделим нашите впечатления и от финалния завършен продукт, след като останахме приятно изненадани от видяното в завода.

Great Wall H6 е типичен SUV със среден размер, предлагащ типичните са автомобилите от този клас предимства като високата позиция на седене създаваща усещане за по-голяма сигурност, по-голям вътрешен обем за превоз на повече багаж, подобрена проходимост спрямо стандартен автомобил и не на последно място всичко е съчетано с атрактивната визия. На практика сегментът на SUV-овете през последните години се радва на все по-голяма популярност сред потребителите и не случайно на пазара се появяват нови все по-достъпни и интересни предложения. Great Wall H6 е практичен SUV, подходящ не само за градска, но и за извън градска среда, но трябва да имате предвид, че той не е типичен офроуд автомобил, макар да се справя без особени затруднения с препятствия, с които нормален автомобил би изпитал трудности. Производството на H6 в завода на Литекс Моторс край Ловеч стартира в края на 2013 година и от тогава той се радва на доста сериозен интерес не само в България, но и в други страни в Европа, за където се изнася асемблираната у нас продукция.

Всички страници от статията:

Накратко за Great Wall H6 Каква версия на H6 тествахме Поглед oтвътре на Great Wall H6 Впечатления, возия и разход на гориво Гаранция, сервиз и заключение

Етикети: Great Wall, Great Wall H6, Great Wall H6 ревю, H6 ревю, Litex Motors, Литекс Моторс