Четириядрен смартфон PRIVILEG SM29

13
Добави коментар
iskam.gps
iskam.gps

Четириядрен смартфон PRIVILEG SM29
10:45, 10 Юни 2014 видяна 1468 пъти

1
2
3
4
5

3,19 / 5
(31 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

В днешните сложни икономически времена все повече хора се насочват към по-бюджетно ориентирани модели смартфони. Достъпността и дизайна властват над известните марки.

Днешното ни предложение е 5 инчовият смартфон PRIVILEG SM29.

Телефонът е с размери – 139 x 72 x 9.7 mm и тежи 169 грама. Под дисплея са разположени един физически бутон „Меню“ и два капацитивни – „Home“ и „обратно“. Отдясно е бутонът за включване/изключване, а отляво за усилване и намаляване на звука. Телефонът има вход за слушалки – 3.5 mm, micro USB 2.0 порт и слот за micro SD карта памет, който е под капака. Там са и местата на двете СИМ карти, които умният телефон поддържа. Въпреки по-ниската си цена, апаратът изглежда класно и се чувства удобно в ръката.

PRIVILEG SM29 е оборудван с бърз четириядрен процесор Mediatek MT6582, с тактова честота от 1.3 GHz. Отваря без забавяне търсените файлове или страници в Интернет. Естествено, може да работи с няколко приложения едновременно без проблеми.
Операционна система е Android 4.2.1. Както знаем тя е с отворен код и можете да я променяте според собствените си нужди. Над 1 милион предложения в Google Play ще ви помогнат за това.

Дисплеят е 5 инча TFT LCD сензорен капацитивен тъчскрийн, с резолюция 854 х 480 пиксела, което ви гарантира качествена картина. Можете да се наслаждавате на любимите си филми, видео клипове или снимки, да четете различни текстови файлове. Цветовете са наситени и ярки, картината е достатъчно контрастна.

PRIVILEG SM29 разполага с 1GB RAM и 4GB вътрешна памет, която можете да разширите до 32GB с допълнителната карта. Това ви позволява да качите филми, музика, различни игри, видеоклипове, документи, снимки, книги и всякакви други файлове, на които държите и от които имате нужда.

PRIVILEG SM29 е оборудван с 2 камери – предната е 2 МР за видеоразговори и самоснимане, а задната от 8 МР – за създаване на красиви спомени.

Телефонът разполага с Wi-Fi, за да можете да ползвате услугите на Facebook, Viber или Youtube навсякъде, където има точки за достъп. Също така имате 3G, Bluetooth, Менюто е на Български език.

GPS с поддръжка на A-GPS, FM радио и акселометър. Батерията е литиево-йонна 2800 mAh, което ви дава една добра издръжливост на време за разговори и на забавления в мрежата.

 

Като Бонус към апарата се предлага Предпазен калъф и допълнителен цветен заден гръб.

 

Този продукт можете да закупите от ТУК

Добави в Svejo

« Обратно към блога