Бъди рицар в новата игра на Gameloft

14
Добави коментар
wweb
wweb

Мечтаете да усетите тръпката от средновековните рицарски турнири? Желанието ви е заповед за Gameloft. Популярното гейминг студио пусна „Rival Knights“ – безплатен рицарски симулатор за iPhone и iPad, който разполага с галеща окото графика, улавяща детайлите анимация, многообразно съдържание, асинхронен мултиплейър и трошащ костите екшън.

Във визуален план заглавието напомня на Infinity Blade, но откъм геймплей изживяването е напълно различно от всичко, което сте изпитвали до момента. Rival Knights определено може да се похвали с една от най-впечатляващите графични дизайни за игра от free-to-play калибъра. Част от ключовите функции включват:

 

– Динамични и брутални турнири. – 5 рицарски лиги и безброй събития. – Динамични ъгли на камерите и животворна 3D графика. – Реалистична среда, в която деня и нощта (както и сезоните) се сменят постоянно. – Отключване на повече от 120 коня, копия, шлемове и други артикули. – Ъпгрейд на снаряженията. – Формиране на рицарски кланове от играчите в реално време.

 

 

Играта Rival Knights е съвместима с iPhone 4 (или по-нов модел), iPad и iPod touch. Ще я откриете в App Store.

 

Не пропускайте да се сдобиете с киберпънк играта „Republique“, която е приложение на седмицата в App Store и е налична за свободно телгене до четвъртък.