И Симона Загорова кандидатка за най-красива абитуриентка

1
Добави коментар
MANIAKA7000
MANIAKA7000

И Симона Загорова кандидатка за най-красива абитуриентка

И Симона Загорова кандидатка за най-красива абитуриентка 5.00/5 (100.00%) 3 votes

И Симона Загорова се нареди в листата с претендентките за най-красива абитуриентка за 2014

Симона Загорова може и да не завършва тази година, но това не й попречи да се нареди сред претендентките за най-красива абитуриентка. Снимка на чаровницата се появи във фейсбук страницата за най-красивите абитуриентки и абитуриенти на 2014 година, а щерката на Глория определено си спечели нови почитатели .

Макар Симона да бе само дама на бала на Симеон Данев, а не зрелостничка, успя да влезе в надпреварата за най-красива абитуриентка 2014 година.

И Симона Загорова претендентка за най-красива абитуриентка

Ефектния гащеризон, който бе избрала обаче не успя да скрие пухкавите й форми, които напоследък събраха погледите на интернет потребителите. Позакръглилата се брюнетка, обаче продължава да радва почитателите си, на които не им пука, че е сложила кило-две отгоре.

Симона Загорова от малка се бори с килограмите си и бе успяла доста да се втали, но явно напоследък си е позволила повече свобода в менюто и леко се е позакръглила. Въпреки това тяе много далеч от пухкавелката от детските години, а застанала редом до красивия си приятел и абитуриент, е повече от лъчезарна.

Все пак чаровницата влезе в листата на най-красивите абитуриентки на 2014  и дори си спечели близо 600 харесвания, въпреки наистина голямата конкуренция. А  пречи на феновете й, много да й се радват и да гласуват за нея. Макар че самите те смятат, че чак най-красива между зрелостничките не е, въпреки, че е много красива.

Но пък се надяват, че на собствения си бал Симона Загорова ще покаже класа и във фигурата си, и в прическата си, и с тоалета си. И тогава вероятно приза за най-голяма прелест ще е за нея.

 

Клюки.вс препоръчва и: